Nou subprefect la Brasov

Nou subprefect la Brasov

0 172

Conform noilor stapani pe ograda guvernamentala, toti dulaii sunt obligati sa aiba blana portocalie.
Astfel, astazi a fost investit in functie un nou subprefect, pe numele sau Gabor Benedek. Spectacolul paiatelor s-a desfasurat in prezenta presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP), Szakal Andras, si acesta cu radacini brasovene, sa ne amintim.
Gabor Benedek va prelua atributiile indeplinite in ultimele sapte luni de fostul subprefect, Roxana Manzatu, cea cu blana din spini trandafirii..
Benedek va prelua coordonarea institutiilor deconcentrate din judet si va continua cele opt proiecte ale Institutiei Prefectului, incepute de Roxana Manzatu, scrie prin hartii care pot fi facute pierdute.
„Gabor Benedek are experienta necesara sa continuie munca inceputa de doamna subprefect Roxana Manzatu, care a lucrat foarte bine pana acum si a carei rezultate sunt cunoscute la minister. Noul subprefect a coordonat pana acum doua institutii deconcentrate, dintre care una este Oficiul Judetean de Dezvoltare Rurala si Pescuit, fostul SAPARD, iar cealalta este ITRSV, si cred ca este cea mai buna alegere in aceasta situatie“, a declarat presedintele ANFP, Szakal Andras.
Dar daca Roxana Manzatu si-a vazut bine de treaba, in functia de subprefect neexistand implicare politica, prefectii si subprefectii fiind specialisti in administratie publica si fara a fi membri de partid, de ce a fost schimbata? Nu este un nonsens politic?
Saptamana trecuta, in urma iesirii social-democratilor de la guvernare, au fost demisi toti prefectii numiti la propunerea PSD. Printre acestia se numara si Roxana Manzatu.
Nu am cercetat in amanunte, dar mi se pare ciudat numele noului subprefect, care bate mai degraba spre UDMR-ul din opozitie. Oare Basescu a dat iama si printre unguri?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.