Nominalizarile UDMR pentru agentii

Nominalizarile UDMR pentru agentii

0 111

Ultimele negocieri intre PD-L si UDMR au mai clarificat o parte din divergentele de pe agenda celor doua partide. Discutiile nu s-au terminat iar acoperirea tuturor posturilor de conducere este departe de a fi rezolvata.
Mediu si Arhivele in curtea UDMR
intr-un comunicat transmis duminica de Uniune. Decizia privind desemnarea lui Nagy Mihaly pentru acest post a fost luata de Consiliul Permanent al UDMR.
• Nagy Mihaly, director general al Arhivelor Nationale ale Romaniei,
• Nagy Jozsef, presedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului
• Incze Zoltan, director general al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare;
• Kocsis Andras, director general al Agentiei Nationale pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie „Prof. Dr.G. K. Constantinescu”;
• Kovasznai Sandor, director general al Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti.

Gombos Csaba la TAROM
Asa cum era de asteptat UDMR va prelua conducerea celei mai mari companii aviatice din Europa de est – Tarom.
Conducerea UDMR (Consiliul Permanent al Uniunii) l-a desemnat pe Gombos Csaba pentru functia de director general al companiei Tarom, se arata intr-un comunicat transmis duminica de UDMR si citat de Mediafax. Functia de director general al Tarom a revenit UDMR in urma negocierilor cu PDL. Conducerea Tarom este asigurata in prezent de catre Ruxandra Brutaru, fiica unui fost director general al companiei aeriene, Nicolae Brutaru.
Compania Tarom este controlata in proportie de 96,7% de Ministrul Transporturilor, ceilalti actionari fiind SIF Muntenia, Compania Nationala Aeroportul Bucuresti Otopeni si ROMATSA.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.