Noi date din colaborarea Simonei Halep cu antrenorul Darren Cahill

Noi date din colaborarea Simonei Halep cu antrenorul Darren Cahill

0 322
Ultimele doua doua turnee din 2016 au aratat existenta unor abordari mult mai pragmatice atat in colaborarea lui Darren Cahill cu Simona Hale, cat si in strategia tintelor pentru acest an.
Practic colaborarea oficială dintre Darren Cahill şi Simona Halep n-a adus în 2016 decât un trofeu, cel cucerit la Madrid, la începutul lunii mai. Cu toate acestea, din declaratii si dupa cum s-a vazut la Madrid, Cahill şi Halep se simt bine împreună şi anunţă un viitor prolific. Numai că, australianul a decis să o lase pe Halep să se descurce singură de acum înainte, cât mai mult posibil. El va interveni din ce în ce mai puţin în timpul meciurilor.
„La Madrid, Simona a jucat 6 meciuri si în tot acest timp am coborât pe teren doar de două ori. A făcut un efort conştient să nu mă mai cheme la ea aşa des A făcut o schimbare mare la Madrid. S-a descurcat singura, a jucat un tenis bun, s-a concentrat şi a câştigat”, a spus Cahill.Simona Halep - Darren Cahill
Acesta a detalialt într-un interviu pentru DolceSport: „E important pentru jucători să îşi rezolve singuri problemele, să încerce să lucreze la ele. Treaba mea ca antrenor este să o învăţ să se descurce bine. Dacă nu fac asta, înseamnă că nu-mi fac treaba bine. Vreau ca ea să îşi rezolve problemele, să vadă ce poate schimba pentru a-şi îmbunătăţi jocul”,
Simona Halep, cu 12 titluri WTA în palmare, îşi va afla azi (vineri, 20 mai n.r.) primul adversar din turneul de la Roland Garros.
Va reamintim ca din cele 12 titluri WTA în palmares, două dintre ele sunt obţinute cu ajutorul lui Darren Cahill. Acestea sunt însă cele mai importante: Indian Wells (2015) şi Madrid 2016.
Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.