Nerusinare marca EBA

Nerusinare marca EBA

0 96

Aceasta afirmatie o fac dupa ce mai multi brasoveni, din diferite cartiere, s-au plans ca au gasit pe parbrizele masinilor proprietate, parcate pe langa locuinte, autocolante cu EBA.
Daca ar fi fost doar simple afise, mai treaca – mearga. Dar autocolantele sunt tare lipicioase, mai ales cand sunt cu aceasta EBA, o aparitie nejustificata si neavenita, din cauza inculturii unui animal prost dresat, in politica romaneasca.
Si astfel EBA s-a lipit pe geamurile brasovenilor. Chipul Elenei Basescu a fost inlaturat cu dificultate, din cauza lipiciului folosit. Locuitorii pe pe strazile General Dumitrache sau Valea Jiului, de pe Harmanului sau Neptun etc., spun ca nu este pentru prima oara cand masinile lor sunt folosite fraudulos ca suport electoral.
Sunt sigur ca nu a umblat neoleantza, calare pe un murg focos, sa-si lipeasca moaca pe parbrizele oamenilor, ci au fost pusi ceva juniori pedelisti de catre filiala Brasov a formatiunii politice sa faca acest gest „nobil” pentru propasirea clanului Basescu. Insa este imposibil ca „intelectuala” agramata, iubind manelele in mijloc de satra, sa nu fi stiut nimic de schema.
Ma intreb cat il doare in cot pe scumpul babac gestul, in fond penal, comis de mezina. Cred insa ca nesimtirea este, in asemenea imprejurari, cea mai buna alifie impotriva durerilor provocate de eventuale resturi de constiinta.
De aceea indemn din nou la vot, cu conditia sa punaneti stampila pe orice altceva decat pe EBA sau PD-L.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.