Muzeul „Casa Muresenilor” va invita la concurs

Muzeul „Casa Muresenilor” va invita la concurs

0 67

In data de 24 ianuarie 2008, Muzeul „Casa Muresenilor” din Brasov va invita la un concurs interactiv de istorie cu ocazia zilei de 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Romane de la 1859. Concursul, dedicat elevilor de la toate scolile si liceele din judetul Brasov, se afla in aceast an la cea de-a VIII-a editie. Anul acesta, participantii la concurs vor trebuie sa realizeze eseuri avand ca tema „Semnificatia zilei de 24 Ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Romane”.


Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa stie ca data limita de depunere a lucrarilor este 23 ianuarie, orele 12.00. Lucrarile vor fi depuse la sediul muzeului brasovean. Eseurile vor fi individuale, de aproximativ o pagina si trebuie sa respecte regulile eseului: introducere, cuprins si incheiere.


Juriul va fi alcatuit din trei istorici brasoveni iar una din conditiile de participare este ca fiecare participant la concurs sa cumpere un bilet de intrare cu reducere pentru elevi in valoare de 1,6 lei, avand posibilitatea sa viziteze si expozitiile de baza si temporara ale muzeului.


Castigatorii vor primi premii constand in rechizite si carti in valoare totala de 1000 lei, la care se vor adauga premiile oferite de sponsori.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.