Mutu ar vrea insa clubul nu prea

Mutu ar vrea insa clubul nu prea

0 91

Adrian Mutu a declarat intr-un interviu ca va ajunge cu siguranta sa mai joace inca un an la gruparea bucuresteana Dinamo! Mutu nu neaga o posibila plecare a lui de la Fiorentina. Fratii Becali vor merge saptamana aceasta la Firenze pentru a negocia prelungirea contractului, dar italienii spun ca intentiile lui oficialilor italieni nu ar fi cele de continuare a colaborarii cu Il Fenomeno.
Mutu are sapte goluri in cinci meciuri, iar debutul fantastic de an este de partea lui in negocierile cu Fiorentina. Cotidianul La Nazione scrie ca fratii Becali vor incerca saptamana aceasta prelungirea intelegerii, relateaza Prosport.
„Marti sau cel mai tarziu miercuri, fratii Becali vor veni in Italia. Vor merge la Florenta, la sediul clubului Fiorentina. Scopul acestei vizite este sa discute cu Fiorentina o reinnoire a acordului atacantului roman, contract ce e valabil pana in iunie 2012. Fratii Becali vor incerca, insa pe moment Fiorentina nu pare sa arate acel tip de raspuns prin care Corvino (n.r. – Pantaleo Corvino, director sportiv la Fiorentina) sa aiba intentia de a accepta o prelungire a unui contract care e deja destul de lung. S-ar putea profila astfel scenariul unei amanari a acestor negocieri, probabil la o data mult mai indepartata decat dorintele exprimate de fratii Becali. In acest caz este probabil ca reprezentanti lui Mutu sa alega sa faca urmatoarea miscare si sa puna pe masa Fiorentinei una sau mai multe oferte venite pentru clientul lor”, noteaza La Nazione, citat de violanews.com.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.