Modernizari la Spitalul de Psihiatrie si Neurologie

Modernizari la Spitalul de Psihiatrie si Neurologie

0 71

Anul 2008 ar putea sa fie unul de bun augur pentru doctorii si pacientii de la Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov. Unitatea ar putea fi dotata cu un aparat echo-doppler color transcranian nou. Aparatul, care costa in jur de 66.000 RON, este de maxima importanta in diagnosticarea corecta a starii arterelor care iriga creierul si a severitatii obstructiei acestora. Situatia?actuala este una foarte dificila, spitalul fiind obligat sa suporte costuri suplimentare legate de acest tip de investigatii, fiind nevoit sa programeze pacientii la clinici private din Brasov.


??????????? Acest proiect de modernizare a spitalului este adoptat de Consiliul Local Brasov. In urmatoarea sedinta?in plen, se va aproba suma de 100.000 RON pentru reabilitarea si igienizarea cladirii in care functionaza Spitalul de Psihiatrie si Neurologie. Pe langa aparatura, vor mai fi schimbate geamurile, instalatiilor sanitare, placile cu faianta si ?pavimentele, care au un grad avansat de uzura.


??????????? Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov detine recordul national a ratei de mortalitate spitaliceasca, avand o medie dubla fata de cea la nivel national.


?


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.