Mitingul lui Basescu la concurenta cu nunta Garoafei si a lui Puica

Mitingul lui Basescu la concurenta cu nunta Garoafei si a lui Puica

0 180


2 evenimente au tinut capul de afis al stirilor de duminica: mitingul din Piata Constitutiei si nunta de la Tintesti. Ce s-a intamplat la Tintesti si in Piata Constitutiei? Va povestim in ordinea descrescatoare a numarului de participanti.


Tintesti


La Tintesti a avut loc nunta domnisoarei Garoafa, nepoata Bulibasei, cu Puica, fiul domnului Gogoaie, “directorul tiganilor”. Arhiplin. Lume cat vedeai cu ochii, toti destinsi si aparent fericiti. Ca se aflau acolo de placere, ca nu-si puteau permite sa-si dezamageasca Bulibasa, greu de spus. Totusi, atat cat s-a vazut la TV, lumea s-a distrat pe cinste.


Piata Constitutiei


In Piata Constitutiei, poate nu intamplator aici, a avut loc mitingul de sustinere a domnului Traian Basescu in perspectiva referndumului national organizat dupa suspendarea sa.


Desi mitingul a fost organizat sub umbrela unor organizatii obscure, orchestra electorala a fost dirijata de catre democrati, care au transportat la mitingul Presedintelui suspendat membri si simpatizanti ai PD, din intreaga tara.


Confuntarea


Din punct de vedere numeric, imaginile TV au arat clar ca invingator la puncte a iesit Bulibasa din Tintesti.


Dar si din alte puncte de vedere a punctat Bulibasa. Spre deosebire de mitingul electoral care ar fi avut legitimitate abia saptamana viitoare, cand incepe oficial campania, nunta a fost cat se poate de legitima si autorizata, mai ales ca, sustin parintii, tinerii sunt majori.


La bogatie, tot Bulibasa a iesit in evidenta: Mireasa era doldora de aur iar salba era cat panglica taiata de Presedintele Basescu la Maracineni.


La meniu, din nou avantaj Bulibasa: bunatati peste bunatati, in timp ce la miting singurul fel servit a fost morcovul.


La atmosfera, clar ca la Tinesti s-a simtit lumea bine, s-a mancat, s-a baut si s-a dansat, iar dedicatiile s-au tinut lant.


In Piata Constitutiei, desi s-a cantat, principala treaba a participantilor a fost sa-si framante IQ-ul cu intrebarile Presedintelui:


????????? m-a votat Poporul?


????????? am facut eu ce trebuia?


????????? m-am luptat eu cu balaurul cu 322 de capete?


????????? Etc.


In loc de dansul din buric al fetelor de la nunta, mitingistii au ascultat discursul, tot din buric, al Monicai Macovei.


Desi, ca importanta pentru romani este greu de decis intre nunta si miting, juriul Popor a deliberat:


Ladies and Gentlemen,


The winner is


Garoafa & Puica!!!!


Urmeaza multumirile!Traian Basescu ar putea sa le multumeasca celor 5 milioane de romani pe care ii invoca si care cu siguranta s-ar fi dus toti la miting daca n-ar fi preferat sa manance mici si sa bea bere, a fost o zi spendida duminica!


Asa s-a vazut la TV!


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.