Miss Brasov este o profesoara de muzica

Miss Brasov este o profesoara de muzica

0 663

Silvia Preda, in varsta de 24 de ani, a cucerit spectatorii cu o piesa din repertoriul cantaretei Withney Houston. 18 concurente s-au straduit sa convinga cele doua jurii si publicul ca merita premiul cel mare la prima editie a evenimentului

Silvia Preda, in varsta de 24 de ani, a cucerit spectatorii cu o piesa din repertoriul cantaretei Withney Houston. 18 concurente s-au straduit sa convinga cele doua jurii si publicul ca merita premiul cel mare la prima editie a evenimentului. Concursul a inclus si momente artistice cu poetul Adrian Munteanu si dansatorii Casei de Cultura a Studentilor.

18 concurente au participat sambata la prima editie Miss Brasov si s-au intrecut in cunostinte de cultura generala, tinute si abilitati artistice. Fetele au recitat, au cantat, au dansat si au desenat. Inca de la inceput, atentia publicului a fost atrasa de Silvia Preda, care a interpretat melodia ”I have nothing” a faimoasei Whitney Houston.

Fetele au defilat in tinute de zi, de seara si in body. Intrebarile de cultura generala le-au creat probleme pe alocuri, insa toate s-au descurcat pana la urma.Silvia-Preda-Miss-Braov-680x365

Atat juriul cat si jurnalistii brasoveni au acordat premiul I Silviei Preda:

Bruneta de 24 de ani este profesoara de muzica la Palatul Copiilor din Brasov; a urmat Scoala Populara de Arte si Meserii, Colegiul de Informatica „Grigore Moisil”, Conservatorul din Bucuresti iar acum este masteranda a Facultatii de Muzica din Brasov. A participat la numeroase festivaluri nationale si internationale de muzica, la care a castigat premii si trofee.

Premiul I a fost oferit de catre Delia Duca, Miss Univers Romania 2012, tot o brasoveanca, Locul doi a fost ocupat de Anitta Toma, care i-a dedicat premiul bunicului ei. In varsta de 23 de ani, frumoasa blonda locuieste in Germania, dupa ce a stat in Franta si Canada, motiv pentru care vorbeste trei limbi straine.
Pe locul trei al podiumului a urcat Ioana Maria Cutugno , iar titlul Miss Popularitate, i-a revenit Patriciei Ursan. Concursul de Miss a fost asezonat cu o interpretare poetica a lui Adrian Munteanu, care a si fost in juriu, si de cateva momente artistice oferite de dansatorii Casei de Cultura Brasov.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.