În cadrul etapei a opta a Ligii Naţionale de handbal feminin, Corona Braşov va înfrunta astăzi, în deplasare, HCM Baia Mare. Va fi o misiune aproape imposibilă pentru echipa braşoveană, ţinând cont de forma arătată de echipa din Baia Mare, în meciul câştigat în Liga Campionilor, la Ljublijana. Apoi, pentru acest meci, echipa braşoveană are două indisponibilităţi importante : Ciuciulete şi Hotea. Înaintea acestei partide, au oferit declaraţii antrenorul echipei braşovene şi una dintre jucătoarele importante ale Coronei Braşov

Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov : ,,Cu siguranţă va fi un meci foarte greu., echipa din Baia Mare fiind una cu pretenţii de final four în Liga Campionilor, iar asta spune tot despre nivelul la care sunt. Cu toate astea, toată lumea ştie că meciurile noastre cu HCM Baia Mare au fost foarte disputate şi am reuşit să le punem probleme atât pe terenul nostru cât şi pe trerenul lor. Chiar dacă nu reuşit niciodată să le învingem pe teren propriu, asta nu înseamnă că trebuie să intrăm pe teren resemnaţi, ba dimpotrivă. Toate fetele îşi doresc foarte tare un joc bun şi de ce nu, chiar un rezultat poztitiv. Este importantr să credem şi să facem ce ştim mai bine în teren. Eu am încredere în fete căî pot face un joc foarte bun la Baia Mare.Atunci când joci împotriva unei echipe de talia celei din Baia Mare este extrem de important să ai tot lotul valid, pentru a putea face mai multe schimbări la nevoie. Din păcate însă pentru noi, vom aborda acest joc fără două jucătoare importante, Georgiana Ciuciulete şi Camelia Hotea, ambele accidentate. Sper însă, ca cele care vor intra în locul lor, şi anume Dana Raţiu şi Nicoleta Dincă, să facă totul pentru a nu li se simţi lipsa. Am încrederte, de altfel, că orice jucătoare se va afla în teren va intra extrem de motivată şi dornică să îşi demonstreze valoarea”.

Cristina Zamfir: ,,Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru jucăm în compania unei echipe care joacă în Liga campionilor, însă asta nu trebuiue să ne împiedice să demonstrăm că şi noi avem valoare şi putem să punem probleme chiar şi unei astfel de formaţii. Fără doar şi poate vom lupta până la ultimul strop de energie şi vom da totul pentru a scoate un rezultat bun, iar dacă vom juca la adevărata noastră valoare şi vom elimina greşelile, nu cred că este imposibil acest lucru. Cum am mai spus, ştim că nu va fi uşor, dar cu siguranţă vom da totul pe teren şi vom spera din primul până în ultimul minut. Nu avem nimic de pierdut, doar de câştigat, aşa că în mod sigur nu ne vom da bătute uşor în acest joc, în care vom intra foarte motivate”.

Paartida dintre HCM Baia Mare şi Corona Braşov, contând pentru etapa a VIII-a a Ligii Naţionale, se va disputa marţi, 20 octombrie, de la ora 18.00. Etapa viitoare, Corona va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.