Mircea Rednic este noul antrenor al echipei Viitorul Constanța

Mircea Rednic este noul antrenor al echipei Viitorul Constanța

0 45

Mircea Rednic a semnat un contract pentru doi ani și jumătate cu Viitorul Constanța și spune că a acceptat pe loc oferta lui Gică Hagi.

Rednic a vizitat miercuri baza echipei lui Gică Hagi, a cunoscut jucătorii, iar de joi va începe antrenamentele, anunță fcviitorul.ro.

 Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul. Discuțiile au durat foarte puțin. Când m-a sunat Gică, am spus imediat «da» ținând cont și de condițiile foarte bune de pregătire de aici, de lot, pentru că Viitorul are jucători de calitate, cu cel puțin un an în Liga 1, de ambițiile care sunt aici.Timpul este foarte scurt și cel mai mult mă preocupă să îi cunosc cât mai repede pe jucători pentru a obține maximum de puncte în aceste patru etape care au mai rămas din acest an. Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off, pentru că Viitorul nu a reușit acest lucru sezonul trecut, deși, așa cum am afirmat și când eram la Iași, era o formație care merita acest lucru. Mă voi reîntâlni aici și cu Matei și Dussaut pe care i-am pregătit la Dinamo, respectiv cu Luckassen pe care l-am avut la Iași, și ei mă cunosc că sunt exigent și că se pot exprima mult mai bine decât au făcut-o în acest început de campionat”, a declarat Mircea Rednic pentru siteul celor de la Viitorul.

Un antrenor cu multă experiență, un câștigător pentru că a obținut multe trofee importante atât ca jucător cât și apoi ca antrenor. Este unul dintre cei mai buni antrenori români și aveam nevoie de experiența lui”, a declarat și Gică Hagi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.