Mircea Ionescu – Quintus despre Basescu

Mircea Ionescu – Quintus despre Basescu

0 154

Mircea ionescu – Quintus este, la varsta sa, un liberal lucid, cu capul pe umeri. Iar inteligenta sa stralucita nu poate fi pusa la indoiala mai ales datorita vestitelor si minunatelor sale epigrame, el fiind unul din cei mai mari epigramisti ai tarii. Iar ca sa scii epigrame iti trebuie, afara de inteligenta si ceva talent poetic, si mult spirit de observatie. De aceea este interesant de aflat ce a observat Quintus la situatia presedintelui Traian Basescu, si aceasta trebuie luat in serios si facand abstractie de liberalismul batranului epigramist. Caci el spune ca Basescu este un om care traieste conflictual, indiferent daca sunt sau nu motive de conflict.
„Traian Basescu este un om cu mari calitati. Are, insa, o fire care-l prejudiciaza grav. Este un om care traieste conflictual, indiferent daca sunt sau nu motive de conflict. Nu se astampara si din cauza aceasta este imposibil sa nu faca greseli”, a spus, sambata, Mircea Ionescu – Quintus, la o emisiune televizata.
În opinia liberalului, „ar fi foarte bine daca domnul Traian Basescu ar renunta la functia de jucator, la rolul de jucator, daca s-ar putea desprinde dintr-un partid din care nu se poate desprinde si daca ar fi presedintele tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor politice sau religioase”.
Lucruri pe care, stim cu totii, Basescu nu le poate face, pentru ca ar pierde totul, scufundandu-se brusc in uitare
Quintus conchide cu intelepciune, clar si categoric: „Traian Basescu este jucator intr-o echipa, nu in nationala tarii”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.