Miracolul crucii si al rugaciunii !

Miracolul crucii si al rugaciunii !

0 99

Oamenii de stiinta rusi au dovedit experimental proprietatile miraculoase ale semnului crucii si al rugaciunii, a informat saptamana trecuta agentia Interfax. „Am stabilit ca vechiul obicei al facerii semnului crucii deasupra mancarii si bauturii, inainte de masa, are un profund sens mistic. In spatele lui este un folos practic: mancarea este purificata efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se intampla fizic in fiecare zi”, a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citat de publicatia Zhizn.
Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de 10 ani. A facut numeroase experimente, ce au demonstrat in mod verificat rezultatele facute apoi publice. Ea a descoperit in special proprietatile bactericide unice ale apei dupa ce este binecuvantata cu o rugaciune ortodoxa si cu semnul crucii.
Studiul a mai observat un nou si necunoscut efect al Cuvantului lui Dumnezeu, scrie Interfax, de transformare a structurii apei.
Oamenii de stiinta au studiat impactul rugaciunii Tatal nostru si al semnului crucii asupra bacteriilor patogene.
Mostre de apa din diferite surse – fantani, rauri, lacuri – au fost folosite in cercetare. Toate mostrele contineau anumite bacterii. S-a observat ca daca se rosteste rugaciunea domneasca si se face semnul crucii asupra apei, numarul de bacterii daunatoare scade de sapte, zece, sute chiar mii de ori. Experimentele au fost facute astfel incat sa se excluda posibilul impact al sugestiei mentale. Rugaciunea a fost spusa atat de credinciosi cat si de necredinciosi, iar numarul bacteriilor, indiferent de mediu, a scazut fata de mostrele de referinta…
Oamenii de stiinta au mai dovedit efectul benefic al rugaciunii si al semnului crucii asupra oamenilor. La toti participantii la teste presiunea sangelui s-a stabilizat iar parametrii s-au imbunatatit. In mod uimitor, parametrii s-au modificat in directia necesara vindecarii: la oamenii hipotensivi presiunea sangelui a crescut, iar la hipertensivi a scazut. S-a mai observat ca daca semnul crucii este facut neingrijit, si fara sa atinga punctele corespunzatoare – centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii – rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.