Mihai Stoica vrea sa paraseasca fotbalul romanesc

Mihai Stoica vrea sa paraseasca fotbalul romanesc

0 185

MM Stoica managerul sportiv de la Unirea Urziceni, este foarte suparat pe arbitrajul din Supercupa Romaniei cu CFR!
„O sa vin cu fazele. Nu ne-a lasat sa ne apropiem de poarta” spune seful Unirii, care vrea sa o ia pe urmele lui Dan Petrescu.
„Baiatul sefului arbitrilor a decis rezultatul din aceasta seara. Niciodata nu a fost asa, s-a vazut ca a vrut sa incline balanta. O sa vin cu toate fazele. Noi am castigat pe merit titlul. CFR l-a castigat cum l-a castigat. O sa vin cu faze, sa explice acel jucator bulgar de la Craiova ce a facut sau jucatorii de la Alba Iulia. Sa spuna jucatorii imprumutati de CFR la International Curtea de Arges ce s-a intamplat. Asta e CFR!”, a spus Stoica.
Mihai Stoica a afirmat ca echipa clujeana va plati in Liga Campionilor ceea ce s-a intamplat in Supercupa Romaniei. „Incerc sa fiu cat mai fair-play, mai ales dupa partide cu asemenea expunere. Dar ce s-a intamplat nu e intamplare. Anul trecut, CFR a castigat Supercupa dupa un arbitraj odios al lui Georgian Ionescu. Pana acum nu m-am indoit de corectitudinea lui Avram, dar acum s-a vazut. CFR o sa plateasca in Liga Campionilor ce s-a intamplat aici. Mi-a ajuns. E foarte posibil sa parasesc acest fotbal. Nu ma mai regasesc aici. Eu vreau fotbal, nu sa fiu pacalit de arbitru. Si cine e arbitru. Avram! Incredibil! E ingrozitor pentru noi”, a concluzionat managerul Unirii Urziceni.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.