Mihai Stoica suparat pe dinamovisti

Mihai Stoica suparat pe dinamovisti

0 147

Mihai Stoica managerul formatiei Steaua Bucuresti, a adus, marti, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, o minge si un fular cu insemnele clubului Dinamo, ca proba in cazul introducerii de materiale pirotehnice in Stadionul Steaua de catre jucatorii „alb-rosii” la derbiul campionatului.
Stoica si presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, au ajuns la sediul LPF dupa terminarea Comisiei de Disciplina, astfel ca nu au lasat aceste dovezi reprezentantilor ligii.
„Sunt suparat pentru ceea ce s-a intamplat inainte de meci, cand jucatorii au introdus materiale pirotehnice in tribune. Este un incident fara precedent in fotbalul romanesc. Jucatorii au primit mingi care au fost umplute cu torte si fulare asemenea. S-a filmat toata aceasta scena, iar clubul Dinamo trebuie sa plateasca pentru astfel de gesturi nesabuite. Trebuie luata o masura drastica, pentru ca urmatorul pas va fi introducerea de topoare si cutite. Aceasta a fost o infractiune si trebuie judecati pentru acest fapt. Nu Dinamo conduce fotbalul romanesc si trebuie sa se dovedeasca acest lucru. Mingiile aruncate de dinamovisti erau mai grele decat cele medicinale, de abia puteau fi aruncate in peluza de catre jucatori. Comisiile trebuie sa decida daca se va da meci pierdut la masa verde. Dinamovistii au vrut sa dea foc stadionului”, a spus Mihai Stoica.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.