Mihaela Radulescu a venit in bikini rosii la Brasov

Mihaela Radulescu a venit in bikini rosii la Brasov

0 251

Mihaela Radulescu a venit la Brasov pentru a fi amfitrioana si prezentatoarea unuia dintre cele mai spectaculoase show-uri aviatice din tara: „TransilvAero Show”, organizat weekendul trecut pe Aerodromul de la Ghimbav din Brasov.
Mihaela Radulescu, alaturi de MC-ul brasovean Dan Ghita, au prezentat mitingul aviatic pe o scena neacoperita.
Si cum toate camerele de filmat, precum si aparatele de fotografiat nu o scapau din obiectiv pe fosta vedeta a Antenei, fiecare detaliu din vestimentatia acesteia a putut fi observat de toti ce prezenti.
Canicula de pe scena in aer liber unde a fost instalat studioul a determinat-o pe Mihaela sa se imbrace ceva mai sumar, iar evenimentul la care lua parte era si el unul mai „sport”, asa ca tinuta vedetei a inclus o pereche de pantaloni scurti de blugi, un maieu, plus o serie
de accesorii: ochelari de soare si o palarie chic.
Stirea bomba a ziarelor locale brasovene abia acum vine cand, Raduleasca, intr-un moment de „neatentie”, mai mult sau mai putin voita, a lasat sa se intrevada si perechea de bikini pe care ii purta la reuniunea „aero” de la Brasov, care erau de culoare rosie.
Pe parcursul evenimentului vedeta s-a plans ca soarele o „prajeste”. „Se pare ca nu mai conteaza ca am fost in Grecia, la mare pentru ca aici ma arde soarele si mai tare”, a spus Raduleasca.
A fost o prezentare „de foc” la propriu si la figurat, caci vedeta a stat atat sambata, cat si duminica, de dimineata pana la apus, pe scena de la Ghimbav, luand pauze de cate 15-20 de minute.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.