Messi nu este de vanzare

Messi nu este de vanzare

0 53

Sandro Rosell presedintele clubului FC Barcelona, a declarat in China, ca nu-l va vinde niciodata pe jucatorul Lionel Messi si ca isi doreste ca antrenorul Josep Guardiola sa ramana pentru totdeauna la formatia catalana, informeaza cotidianul spaniol As.

„Nu totul este de vanzare la FC Barcelona, iar Messi se numara printre cei care nu sunt de vanzare. Atat timp cat eu voi fi presedinte, va ramane, doar daca nu vrea el sa plece, insa nu cred ca va fi cazul”, a spus presedintele, aflat intr-o vizita in China.

Referitor la antrenorul Josep Guardiola, Sandro Rosell a precizat: „Frumos ar fi ca Guardiola sa ramana aici toata viata si sa stea mai multi ani decat Ferguson la Manchester United. El reprezinta valorile clubului. S-a format aici ca jucator si ca om. A fost fotbalist la prima echipa, capitan si acum antrenor. De asta poate sa transmita valorile noastre jucatorilor”.

Rosell a negat ca ar exista interventii ale conducerii clubului in vestiarul echipei. „Dupa fiecare partida, echipa analizeaza meciul, indiferent daca a fost vorba despre o victorie, un egal sau o infrangere. Totul se face la nivel tehnic, nu exista interventii din partea conducerii clubului sau a presedintelui. In chestiuni tehnice nu intram”, a spus presedintele FC Barcelona.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.