Melescanu a cedat

Melescanu a cedat

0 79


Ministrul interimar al doamnei legate la ochi, domnul Melescanu, a cedat presiunilor exercitate de omul de la Cotroceni si a trimis vestitele dosare la Parchet, acesta putand sa-si inceapa treaba.


Privind la rece si obiectiv aceasta intreaga daravera se poate constata ca un simplu si strict act juridic a devenit, pentru presedintele Basescu, un pur act politic, la fel cum a devenit si numirea Noricai Nicolai in functia de ministru, degradand imaginea Romaniei. Caci daca noi, cei multi si ocupati cu durerile cotidiene, inca nu realizam impactul razboiului dintre cele doua palate, pe plan international efectele sunt deja vizibile prin comentariile ce razbat din cancelariile puterilor la ordinea zilei.


Inca nu se cunoaste motivul cedarii, iar presupuneri se pot face cu miile. Se poate ca Basescu sa fie inca tare pe pozitie, cum tot atat de bine se poate ca Tariceanu sa fi fost sfatuit din afara, de cei interesati, sa cedeze pentru a nu pierde mai mult, nu atat politic, cat economic si din punct de vedere al credibilitatii fata de tara pe care o pastoreste din punct de vedere al executivului.


Sunt curios – si nu cred ca numai eu – cum se va rezolva si cealalta problema, cea a numirii doamnei Nicolai.


Iar dupa aceasta ce va urma din partea presedintelui Basescu?


?


Dan Bota. ????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.