Meditatii universitare pentru BAC!

Meditatii universitare pentru BAC!

0 88
Universitatea Transilvania face in premiera pregatire pentru BAC! Institutia organizeaza cursuri gratuite de pregatire pentru examenul de bacalaureat la limba si literatura romana dar si la matematica. Initiativa vine ca urmare a rezultatelor dezastruoase inregistrate in ultimii ani de catre liceenii brasoveni la examnenul maturitatii.
Conducerea UniversitaÅ£ii „Transilvania“ din Brasov a decis sa vina in intimpinarea liceenilor care vor susÅ£ine examenul de bacalaureat de anul acesta prin organizarea unor cursuri de pregatire la limba ÅŸi literatura romana ÅŸi matematica.
Pregatirea la Limba si Literatura Romana va avea loc in fiecare vineri in corpul T al Universitatii de la orele 17 iar orele vor fi sustinute de profesori ai Facultatii de Litere.
Orele de matematica se vor tine tot in corpul T, dar in fiecare zi de la ora 17 iar sambata de la 10. Profesorii vor incerca sa ajute tinerii la algebra, geometrie si analiza matematica in cadrul a 34 de module de cate 2 ore.
Cursurile sunt gratuite; orice elev poate veni la orele de pregatire pentru bac indiferent de liceul de la care provine. Programul cursurilor se gaseste si pe site-ul Universitatii Transivania www.unitbv.ro.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.