Meci Cancescu Scripcaru pentru functia de primar?

Meci Cancescu Scripcaru pentru functia de primar?

0 62


Intr-un interviu televizat, senatorul Nicolae Vlad Popa, lider al PLD Brasov a comentat intr-o maniera interesanta retragerea candidatului anuntat al PSD pentru functia de primar, Otilian Neagoe.


Popa este de parare ca fostul prefect s-a retras la ordin (politic sau…?) pentru a face loc marelui candidat cu larga sustinere, lansat cu tam tam si capabil de o confruntare cu actualul Primar George Scripcaru. Potrivit afirmatiilor senatorului acest candidat surpriza, care ar fi sustinut de cinci formatiuni politice (PSD, PNL, PC, PRM si UDMR), este nimeni altul decat Presedintele Consiliului Judetean Aristotel Cancescu. Asadar, dupa spusele lui Popa meciul Cancescu – Scripcaru va continua mai abitir, miza fiind Primaria.


Este greu de spus de ce Popa s-a gandit la acest scenariu , de ce nu si-a pus problema ca poate Scripcaru va dori sa devina Presedinte la Consiliul Judetean, ori de ce nu s-a gandit ca poate avand in palmares si Parlamentul (unde a fost senator) si Consiliul Judetean pe care il conduce de doua mandate Aristotel Cancescu si-ar putea dori ceva mai mult, respectiv o pozitie de parlamentar european, functie ce i-ar intregi cariera politica!


Desi Popa se declara sigur de ceea ce spune, nu cred ca vom asista la “meciul secolului”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.