Masini de la Weltauto pentru brasoveni

Masini de la Weltauto pentru brasoveni

0 382

Compania Delcar Brasov isi extinde activitatea prin incheierea unui parteneriat cu Weltauto. Aceasta companie este marca a concernului Porsche Austria, Weltauto, insumeaza avantajele experientei de 15 ani pe piata autovehiculelor de ocazie. In Romania, Weltauto s-a transformat, in numai doi ani, dintr-un proiect pilot intr-o adevarata retea de parteneri, numarand nu mai putin de 17 parteneri.
Weltauto ofera in primul rand servicii. Acest pachet de servicii reprezinta garantia de care are nevoie orice client care doreste sa achizitioneze sau sa vanda un autovehicul de ocazie.
Avantajele de client al acestei companii sunt reprezentate de posiblitatea de a opta pentru vanzarea sau achizitionarea unui autovehicul in sistemele Buy-back, Lease-back si Trade in.
Dintre serviciile pe care aceasta companie le asigura, le amintim si noi pe cele mai utile si mai interesante : garantia tehnica timp de 12 luni pe care o asigura pentru capacitatea functionala a autovehiculului ; garantia pentru informatiile furnizate referitoare la istoricul autovehiculului achizitionat, aceasta fiind cotata ca fiind cea mai importanta infomatie pe care compania o poate oferi ; garantia de rascumparare a oricarui autovehicul livrat de Delcar ; garantia de inlocuire in decurs de cel mult o saptamana ; asigurarea de consultanta de specialitate pentru cereri de finantare si asigurare, prin intermediul partenerilor sai de leasing.
„Centrul Weltauto din Brasov este functional din a doua jumatate a anului trecut. In acest interval am avut timpul necesar sa cunoastem piata locala si sa perfectionam serviciile specifice brandului Weltauto pe care le oferim in cadrul centrului nostru. Astazi putem spune ca suntem pregatiti pentru a raspunde celor mai inalte cerinte vis-a-vis de segmentul autovehiculelor de ocazie. Clientii nostri vor gasi la Centrul Weltauto Delcar din Brasov autoturisme cu preturi care pornesc de la 5000 de Euro. Marcile prezente in parcul nostru sunt variate, iar starea tehnica a masinilor este ireprosabila. Prin tot ceea ce facem, ne-am propus sa devenim un etalon in vanzarile de autovehicule de ocazie din Brasov, atat prin serviciile furnizate, cat si prin oferirea unui pret corect”, a precizat Razvan Baba, Director Vanzari Weltauto Delcar Brasov.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.