Marius Sumudica: Pe teren a fost o singura echipa, cea a Brasovului

Marius Sumudica: Pe teren a fost o singura echipa, cea a Brasovului

0 51

Marius Sumudica antrenorul formatiei FC Brasov, a declarat ca echipa sa a obtinut o victorie fara probleme in partida din etapa a XVI-a, contra Astrei.

„Le multumesc jucatorilor pentru ca au ascultat si urmat intocmai ceea ce le-am cerut. Asta inseamns atitudine si respect fata de cerintele antrenorului. Nu ascund faptul ca le-am cerut jucatorilor sa joace si pentru mine. Este al doilea meci acasa in care fanii sunt alaturi de noi. Trebuie sa mai facem jocuri bune pentru a aduce lumea la stadion. Imi pare rau pentru cei de la Astra, dar din punctul meu de vedere astazi pe teren a fost o singura echipa, cea a Brasovului. A fost un joc la discretia noastra, controlat in totaliate, dar sunt un pic suparat pentru ca tratam cu superficialitate faza ofensiva, pentru ca ratam mult prea mult.
Numai in prima repriza am avut 5-6 ocazii clare de a marca, in a doua 6-7 ocazii de a inscrie, insa l-am prins si pe Silviu Lunga intr-o forma deosebita. Brasovul a meritat victoria, iar acum suntem mult mai linistiti si putem privi cu incredere urmatoarele meciuri. Exista un Dumnezeu si in viata le asaza pe toate cum stie mai bine. Peste tot pe unde am fost nu au ramas lucruri neplatite. Din punctul meu de vedere, Brasovul ca si lot este mult peste Astra. Ma ajuta oricum foarte mult faptul ca am jucatori inteligenti, care prind foarte repede ceea ce le cer. Din iarna echipa va arata mult mai bine. Vreau sa mai aducem cel putin trei jucatori pentru ca vreau concurenta pe toate posturile”, a declarat Marius sumudica la conferinta de presa.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.