Marian Rasaliu – candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Brașov

Marian Rasaliu – candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Brașov

0 73

PSD Brașov l-a desemnat pe Marian Rasaliu, fost prefect al Județului, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Judetean cinform unui comunicat al biroul de presă a social democraţilor.
Iată ce se spune în comunicat: ,,Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Brașov, reunită astăzi, a votat în unanimitate numirea lui Marian Rasaliu, în funcția de Președinte Executiv al organizației județene PSD Brașov, dar și desemnarea acestuia pentru candidatura la funcția de Președinte al Consiliului Județean.

În cadrul Conferinței de astăzi, președintelele Marius Dunca și-a afirmat susținerea pentru fostul prefect al județului Brașov, afirmând că echipa de la Brașov are experiență în administrația publică și că în următorii 4 ani nu vor mai exista diferențe de dezvoltare între zonele din județ.

,,Schimbarea începe cu primul pas! În iunie, putem schimba culoarea administrației locale în județul Brașov! Primul pas începe astăzi, cu Marian Rasaliu care va fi președintele Consiliului Județean Brașov. Candidatul nostru este singurul, care prin experiența sa, poate continua și finaliza proiectele brașovenilor și poate face din județul Brașov, polul regional al economiei românești.” a declarat Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.

În cadrul lucrărilor Conferinței extraordinare de astăzi, mai mulți lideri și reprezentanți ai partidul și-au exprimat susținerea pentru fostul senator și prefect al Brașovului pe care l-au prezentat ca un profesionist cu experiență care știe să lucreze în echipă pentru proiectele brașovenilor.

Rasaliu a mai fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov (2004 – 2008 din partea PD) şi senator (2008 – 2012) din partea PDL. Trece ulterior, cînd nu a mai prins un loc în Parlament în urma unui conflict cu George Scripcaru, în 2012, la PSD care îl propulesează   în postul de director al Uzinei R de la Feldioara.
Din 2016 PSD îl numeşte prefect al Braşovului, până la sfârşitul anului trecut cînd odată cu schimbarea Guvernului este demis de Ludoviv Orban.  Însă, nici până la această ora PSD Braşov nu are un candidat propriu la Primăria Braşov ceea ce ne face să credem că se pregăteşte un nou blat – al  câtelea – între staff-ul impus de senatorul Marius Dunca cu aripa ex-pedistă condusă şi acum din umbră de eternizatul edil al Braşovului, George Scripcaru.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.