Marele Premiu al Brasovului in weekend

Marele Premiu al Brasovului in weekend

0 97
Campionatul National de Viteza in Coasta debuteaza in acest an cu Marele Premiu al Orasului Brasov, care se va desfasura sambata si duminica pe drumul de Poiana. Etapa consacrata in intrecerea interna, chiar daca traditia a fost intrerupta timp de mai multi ani, etapa de la Brasov se contituie in acest an intr-o editie pilot pentru Campionatul European de Viteza in Coasta.
Brasovul atrage intotdeauna un mare numar de piloti, incat se pare ca la start se vor alinia 95 de masini, un numar care le da emotii organizatorilor. Concurentii au avut o pauza destul de lunga, din octombrie anul trecut, astfel ca sunt dornici sa alerge si sa faca spectacol pe drumul de Poiana, unde vor putea fi vazute la lucru doua Ferrari si deja celebra masina de formula a lui Lucien Hora.
Ca de fiecare data, Primaria Brasov sprijina sporturile cu motor si ofera toate conditiile pentru buna desfasurare a intrecerilor, in timp ce jandarmii si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta se ocupa de securitatea evenimentului.
Sambata, intre orele 9 si 12, vor avea loc recunoasterile, iar intre 14 si 18 antrenamentele cronometrate. Duminica, intre 9 si 12 vor avea loc ultimele recunoasteri, iar intre 14 si 18 competitia propriu-zisa. Drumul de Poiana va fi inchis in ambele zile intre orele 8:45 si 12 si 13:45 si 18.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.