Mare surpriză dinspre ONU – statul Ucraina nu există!

Mare surpriză dinspre ONU – statul Ucraina nu există!

67 9624

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a făcut o declarație uluitoare, a cărei difuzare este interzisă în presa ucraineană și pe internet. Iar noi nu știm nimic despre asta!!! În cadrul reuniunii Consiliului de Securitate al ONU a fost abordat conflictul dintre cele două state. Din acesta s-a tras următoarea concluzie:
Ucraina NU și-a înregistrat frontierele din 25.12.1991. Înregistrarea granițelor Ucrainei ca stat suveran nu a avut loc în cadrul ONU.
Prin urmare, se poate presupune că Rusia nu comite nicio încălcare în ceea ce privește Ucraina.
În conformitate cu tratatul CSI, teritoriul Ucrainei este un district administrativ al URSS. Prin urmare, nimeni nu poate fi învinuit de separatism și de schimbarea forțată a granițelor Ucrainei.
Conform dreptului internațional, țara pur și simplu nu are granițe recunoscute oficial.
Pentru a rezolva această problemă, Ucraina trebuie să finalizeze demarcarea frontierelor cu țările vecine și să obțină acordul țărilor vecine, inclusiv al Rusiei, cu privire la granița lor comună. Este necesar să se documenteze totul și să se semneze acorduri cu toate țările vecine.
Uniunea Europeană s-a angajat să sprijine Ucraina în această problemă importantă și a decis să ofere toată asistența tehnică.
Dar va semna Rusia un tratat de frontieră cu Ucraina? Nu, bineînțeles că nu!
Deoarece Rusia este succesorul legal al URSS (acest lucru este confirmat de deciziile instanțelor internaționale privind litigiile de proprietate dintre fosta URSS și țările străine), teritoriile pe care se află Ucraina, Belarus și Novorossia aparțin Rusiei și nimeni nu are dreptul de a dispune de acest teritoriu fără acordul Rusiei.
Practic, tot ce trebuie să facă Rusia acum este să declare că acest teritoriu este al Rusiei și că tot ceea ce se întâmplă pe acest teritoriu este o afacere internă a Rusiei.

Conform Memorandumului de la Budapesta și altor acorduri, nu există granițe ale Ucrainei. Statul Ucraina nu există (și nu a existat niciodată!).
Alexander Panin,
Central News

COMENTARII

 1. O melodie celebra a B.U.G.-Mafia ,a dat răspunsul potrivit la toate frământările voastre ,prin refrenul: „Americanii-s de vina,f…t..i in gura să-i f…t” .

 2. O melodie celebra a B.U.G.-Mafia ,a dat răspunsul potrivit la toate frământările voastre ,prin refrenul: „Americanii-s de vina,f…t..i in gura să-i f…t” .

 3. Buna seara,citind articolul de mai sus ,tin sa imi exprim citeva pareri: in primul rind doresc sa precizez ca eu personal sunt mindru de faptul ca m-am nascut pe aceste plaaiuri unde se vorbeste limba romana cu tot ce reprezinta acest areal numit Romania dar fara a fi globalist in sensul negativ in care se manifesta astazi unele cercuri oculte care doresc un control mai eficace a populatiei planetei,tin sa precizez ca noi oamenii am fost conditionati (spalati pe creer)dintotdeauna de scoala, religie ,societate ,modul in care sunt construite statele moderne actuale din punctul meu de vedere este total gresit intrucit alimenteaza nationalismul exacerbat,ginditi-va ca de fapt daca eliminam diferentele de limba, cutume sociale, cultura fiecarei tari, vom observa ca noi oamenii de pe aceasta planete avem aceleasi nevoi ,dar ca in spatele cestei asa zise orinduiri economico sociale denumite „TARI”,cineva din umbra conduce destinele acestei planete si aceste forte oculte care detin de fapt toate puterea economica a acestei planete ,doresc ca noi oamenii sa fim dezbinati de religii limba, tari etc. asa ca vedem lucrurile total gresi,t de fapt, ce se intimpla in Ukraina este pur si simplu un genocid barbar care nu are nici o legatura cu dreptul statal sau alte porcarii impuse de la ONU ,organizatie care la rindul ei este aservita puterilor oculte care conduc aceasta planeta !

 4. citii articolul si comentariile facute pin acu.daca intradevar aceasta organizatie internationala nu recunoaste ucraina ca stat pe acele motive tehnice de a incheia tratate de recunoastere a granitelor cu statele invecinate, atunci acest conflic actual in zona nu este decit interesul unor organizatii obscure de a destabiliza regiunea si binenteles amestecul direct al americanilor subversiv de a destabiliza europa si de induce ideea generala pe glob de schimbare a societati si instaurarea unei noi ordini mondiale unde ei vor fi cei care vor guverna planeta sub guvernul lor, deja prim prezident impaiat si regresiv mintal octogenar Biden/bideu declara in europa direct si fatis de impunere a acestei situatii……lasati in pace pe putin zelenschi si fiti cu ochii cit cepele la ceo sa ne trezim ce decid niste fosile pentru intreaga umanitate

 5. Toate țările lumii au condamnat pactul Ribbentrop-Molotov și l-au declarat „Null ab initio”. Dar Ucraina, chiar de a condamnat, nu a întiors teritoriile

 6. Sa fie de capul lor acolo. Noi nu intrăm în ecuație deci sa stam si sa ne vedem de problemele noastre zilnice. Trăiască Romania.

  • Cum adica nu ne bagam in ecuație? Teritoriile romanesti detinute ilegal de catre Ucraina sunt urmatoarele;
   Bucovina de Nord, Tinutul Herța, Basarabia, Bugeacul si Insula Serpilor.

   • Ce facem noi cu acele teritorii? Nu avem nimic de câștigat decit de pierdut in războaie așa că nu avem ce cîștiga nici ce apără suntem mai saraci că niciodată.

   • Exact , Putin se dovedește un mare om . A spus deja cum vede actuala Ucraina . Un mic teritoriu , devenit mare prin rapturi și teritorii alipite aiurea.
    Avem și noi șansă de acesta data , chiar fără arme , sa redevenim o Tara .

    • Să avem ce vinde altora? Noi nu am fost in stare să păstrăm ce am avut al nostru … Petrol, gaze, pamanturi, fabrici, etc. Mai vrei și de la alții, să mai avem ce vinde?

  • Rusia este tara careia ii revine rezolvarea problemelor teritoriale ale fostei URSS! Citiți încă odată articolul! Atenție!

 7. Asta da manipulare !
  De cand sedintele ONU se desfasoara in secret ?
  Cum de a aflat nea Panin asa bazaconie ?
  Fiecare tara iesita din Uniune a iesit cu GRANITELE RECUNOSCUTE INTERNATIONAL ca doar nu i s-a recunoscut doar numele !

  • S-a efectuat recunoașterea independenței la cererea statelor foste membre ale Uniunii. Cele trei state menționate ca neformuland cererea de desprindere de Rusia, ca mandatar al fostei URSS, aparțin încă Rusiei. Conform legislației internaționale la vremea aceea, Rusia era obligată sa le acorde independenta tuturor statelor semnatare ale cererii de desprindere de fosta URSS. Ukraina nu a cerut desprinderea de fosta URSS, recte Rusia! Asta se înțelege din articol!

 8. Am înțeles că Ucraina nu are granițele recunoscute oficial. Dar mă întreb dacă în situația asta Rusia are granițele recunoscute oficial și care ar fi granițele ei. Adică frontiera Rusiei cu Ucraina este înregistrată la UN? Sau altfel spus, Rusia și-a definit granițele?
  Că dacă există punct de frontieră între Ucraina și Rusia atunci ar trebui cumva să existe și o frontieră recunoscută măcar de ambele țări.

 9. Măi nea Alexander Panin ! Chiar nu știi că URSS era o uniune de republici cu granițe perfect legal definite în cadrul uniunii? Că s-a „destrămat” în granițele sale recunoscute inclusiv de imperiul rus numit acum „Federația Rusă” ? Cât primești pentru astfel de postări nesimțite?

  • Mai aparatorule al escrocheriilor Ucrainei, atunci de ce zelensky vrea Crimeea si Donbassul, cand aceste teritorii sunt teritorii rusesti de sute de ani?
   Dar teritoriile noastre romanesti de ce sunt detinute ilegal de catre Ucraina? Le numesc mai jos:
   Bucovina de Nord, Tinutul Herța, Basarabia, Bugecul si Insula Serpilor …

 10. Secretarul General ONU este Antonio Guterres și săptămâna trecută i-a spus lui Lavrov că Rusia a comis o agresiune.

 11. Anonim Lumea arde în foc și baba se piaptănă. Voi care încercați să manipulați lumea aveti creier de bibilica.De unde să știți istorie,când voi nici nu ați făcut în școală .Vai mama voastră de cata incultura aveti

 12. Ce s-a mai postez.Amintiri de cind era URSS-ul la putetre si ne scotea afara din biserica duminica la scoala s-a cintyam si s-a jucam ruseste.Crima si pedeapsa.

  • Si nu numai. Vad ca aproape toti comentatorii, se grabesc sq creada minciuni sau adevaruri, ce-o fi ele, dar nimeni nu vb despre multimea copilasilor, civililor, solwati’or tinuti prizonieri in sussolurile unei uzinz/frabici de 2 saptama i. Pt asta bulgarii au iesit sa protesteze, iar noi, macar o rugacijne nu stim sa facem, we parca nu am avea copii acawa. Multi se bucura we pierderile adversqri’or, multi se bucura we raul altuia. Nu uitati totusi ca rusii si poporul ucranian vb aceasi limba, cum s-ar spune sunt frati. Rostul nostru este sa ne vedem de pacatele noastre si sa-i lasam pe ei in grija lui Dumnezeu care stie pt ce a ingaduit acest razboi.

 13. Să se facă publicitate intensă pe toate canalele de publicitate. Și să se pună capăt războiului. Mulțumesc

  • Să se facă publicitate intensă pe toate canalele de publicitate. Și să se pună capăt războiului. Mulțumesc

  • Intrebare…. intrabatoare:Cine este ONU?!! Sau cine comanda ONU? Noi stim!!!
   Adar ne facem ca ploua!!!????

 14. Pai daca feciorul lui Baidan(paraliticul)are afaceri acolo,normal ca bolnavul psihic tine cu Ukraina.Are dreptate Putin…na,na,lui evreul de Zelenski…

   • Și dacă ar fi??!! Tu ești cumva antisemit?!
    Acest lucru în România se pedepsește prin lege!!!; sau, poate nu știai??!!🤔🙄😜

    • Da ce mă, nu poți să-i spui evreului că Este evreu? Ia mai taci naibii din gură, lingăule!

    • CORECT ! IN RO SI PROBABIL IN MULTE STATE ORICE AVERSIUNE FATA DE EVREI FACUTA PUBLIC ESTE INFRACTIUNE…..INCORECT , umilitor SI PROFUND DISCRIMINATORIU ESTE FAPTUL CA O ASTFELE DE SITUATIE OILE AU RECUNOSCUT-O DOAR IN CE PRIVESTE POPORUL EVREU DESI AR TREBUI SA FIE INFRACTIUNE ORICE AVERIUNE FTA DE ORICE ALTA NATIE ..NU-I ASA? MAI NOU JIGODIA DE MINISTRU DE EXTERNE AL UKRAINE CU MARE AROGANTA SI TUPEU PORCES VREA CAM ACELASI STATUT PT UKRINA , SENS IN CARE A AFIRMAT CA LUMEA -TARILE LUMII- SUNT OBLIGATE /DATOARE SA AJUTE UKRAINA PT CA UKRAINA S-A SACRIFICAT PT PACEA LUMII CEDAND FOCOASELE NUCLEAR RUSILOR IN MOMENTUL IN CARE S-AU DESPRINS DIN urss SI csi…VAE VICTIS!

 15. Fara pretentia ca am dovezi se spune ca fam. Rockeffeler a cumparat datoria externa a Ucrainei. Ce rezulta din asta nu mai este cazul sa mai discutam.

   • Problema de la ONU este rezolvată !
    Dacă nu era rezolvată ambasadele de pe teritoriul Ucrainei nu-și aveau rostul, inclusiv cea a Rusiei !!!!

 16. Nu am dovezi si nici timp sa caut dar se spune ca fam. Rockeffeler a cumparat datoriile externe ale Ucrainei. Va dati seama ce decurge daca acest lucru este adevarat.

  • este Rothschild prin fondul Templeton, acelasi care e si la fondul Proprietatea din Rom

 17. Fara pretentia ca am dovezi se spune ca fam. Rockeffeler a cumparat datoria externa a Ucrainei. Ce rezulta din asta nu mai este cazul sa mai discutam.

 18. Iata ce declara analistul politic Steve Bannon că: „Ucraina nu e în niciun caz o ţară, e un fel de concept… Este doar o zonă coruptă pe care Clintonii au transformat-o într-o colonie prin intermediul căreia se fură bani”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.