Manuale nou-noute pentru elevii din clasa I

Manuale nou-noute pentru elevii din clasa I

0 230

Guvernul aloca prn intermediul Ministerul Educatiei suma de 281.264 lei in scopul achizitionarii manualelor si rechizitelor scolare, necesare elevilor din invatamantul obligatoriu.
Pana in prezent, reprezentantii ministerului au livrat jumatate dintre manuale, iar termenul final de furnizare a manualelor scolare pentru anul 2010-2011 este 21 august. Mai mult, reprezentantii ISJ au afirmat ca toti elevii de clasa I vor primi manuale noi, in timp ce doar 15 % dintre elevii de clasele II-IV vor avea in ghiozdane manuale noi in noul an scolar. Procentul manualelor noi scade o data cu varsta elevilor, astfel ca, 13% dintre elevii din clasele V-VIII vor avea manuale scolare noi, iar dintre cei de la clasele IX-X, doar 10 % se vor bucura de acest “lux”.
Tot la acest capitol, reprezentantii mninisterului au afirmat ca celor 51 de microbuze care asigura transportul elevilor li se vor mai adauga alte 10. Desi aceste cifre par a avea rolul de a ne descreti fruntile la gandul ca elevilor nostri li se vrea binele, probabil ca o analiza atenta a “comisioanelor” din spatele acestor date ne va releva faptul ca traim tot in tara spagii si a hotiilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.