Lupta PNL – PD si pe castelul Bran

Lupta PNL – PD si pe castelul Bran

0 229

Disensiunile dintre PNL si PD pe de-o parte, dar si dintre Presedintele Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu si Primarul Municipiului Brasov George Scripcaru pe de alta parte, se reflecta si in disputele pe marginea achizitionarii de catre Judetul Brasov a Castelului Bran.


Urmare a anuntului facut de Aristotel Cancescu privind achizitionarea castelului cu 60 de milioane de euro, platibili in transe, ca urmare a platii unui avans dupa care se va contracta un imprumut extern, consilierul judetean PD Florin Staicu a declarat ca nu se poate pronunta pentru cumpararea castelului, dar nici contra, necunoscandu-se detalii referitoare la montajul financiar.


Totusi consilierul PD este de aceeasi parare cu Ministrul Culturii, anume ca suma ceruta de familia de Habsburg este prea mare, aratand ca la aceasta urmeaza a fi adaugate si dobanzi. El considera ca desi, asa cum a precizat Cancescu, Branul este cel mai tare Brand din Romania, acest lucru nu este suficient pentru a justifica cumpararea.


PD nu va accepta cumpararea castelului cu orice pret.


??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.