Lume buna la Sala Sporturilor din Brasov

Lume buna la Sala Sporturilor din Brasov

0 78

Un eveniment, care este asteptat an de an de catre pasionatii de sport, in general, si de cei de fotbal in special, are loc zilele acestea la Sala Sporturilor din Brasov. Astfel, incepand cu ziua de ieri si continuand cu cea de maine, la Brasov a debutat a patra editie a “Turneului Vedetelor” la fotbal in sala.
Sala din Brasov a fost luata cu asalt de catre brasovenii amatori de sport. Totusi se pare ca si in acest turneu este intr-o “mica criza”, daca tinem cont ca numarul de vedete pe metru patrat este cu mult mai scazut decat in anii trecuti.
Totusi, brasovenii se pot delecta cu vedete ca Adrian Neaga, Bogdan Mara, Sabin Ilie, Dinu Todoran, Ionel Ganea si multi altii.
Ca in fiecare an, cel mai iubit jucator este brasoveanul Tiberiu Ghioane, jucator care evolueaza in Ucraina, la Dinamo Kiev. Acesta este singurul participant la turneu care face ca lumea se freamate in tribuna de cate ori atinge mingea sau sa se ridice in picioare in urma unui „dribling” de efect sau a unei pase subtile.
De aceea, oridecateori, vedetele se afla in teren, scaunele Salii Sporturilor se umplu de spectatori.
Echipele au echipamente proprii oferite de organizatori prin bunavointa anumitor sponsori din judetul Brasov: pensiuni, restaurante, discoteci si chiar partide politice.
Astfel, pentru cei care nu au avut timp duminica sa mearga sa eveniment, recomandam ca, pentru arderea caloriilor consummate in aceasta perioada, sa depuna un efort minim si sa se deplaseze la Sala Sporturilor din Brasov si sa urmareasca macar cu privirea eveniment sportiv frumos si interesant.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.