Luis Figo: Aceasta semifinala de Liga Campionilor va intra in istoria fotbalului

Luis Figo: Aceasta semifinala de Liga Campionilor va intra in istoria fotbalului

0 93

Luis Figo fostul fotbalist al echipelor FC Barcelona si Real Madrid, a declarat, pentru site-ul uefa.com, ca duelul dintre cele doua formatii, din semifinalele Ligii Campionilor, va intra in istoria fotbalului.
„Ambele echipe ajung in semifinale foarte bine pregatite. In opinia mea, sunt cele mai bune doua echipe din lume in acest moment. Aceasta semifinala de Liga Campionilor va intra in istoria fotbalului. Sunt meciuri de care iti amintesti mereu. Intre aceste doua echipe exista o mare rivalitate, pe teme fotbalistice si sociale. De aceea este atata rivalitate. Dar important este sa semnalam ca acesta este doar un meci de fotbal si oamenii asa trebuie sa-l perceapa. Echipa mai puternica in acea zi este echipa care va castiga”, a declarat Figo, in prezent ambasador al gruparii Inter Milano.

Figo este un admirator al jocului echipei FC Barcelona: „Cred ca FC Barcelona joaca cel mai bun fotbal in acest moment. Are o filozofie bine definita si jucatorii care au aptitudini incredibile, stiu sa joace fotbal. Fotbalul este ciclic. Cand am fost la Real Madrid am avut un an in care am castigat totul. Acum Barcelona face la fel. Depinde de generatii. Acum echipa catalana are jucatori ce evolueaza absolut fantastic impreuna si stiu cum sa se adapteze sistemului”, a afirmat Figo.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.