Lucian Croitoru dezminte

Lucian Croitoru dezminte

0 63

Lucian Croitoru sustine ca nu este ofiter sub acoperire.
El raspunde astfel acuzatiilor lui Horia Uioreanu, deputat PNL, care a spus ca prim-ministrul desemnat ar fi fost ofiter sub acoperire si ca a lucrat in staful de campanie al Ancai Boagiu.
„Vizavi de independenta acestui domn Croitoru, trecand peste suspiciunile ca ar putea fi un agent sub acoperire sau un ofiter sub acoperire, a facut parte din staff-ul de campanie al doamnei Anca Boiagiu, in luna noiembrie anul trecut, iar legatura doamnei Anca Boiagiu cu Basescu o cunoasateti foarte bine”, a afirmat Uioreanu.
Lucian Croitoru a negat acuzatiile, in direct la o emisiune televizata.
„Eu cred ca acele declaratii fac parti dintr-un proces mai amplu de denigrare a mea. De fapt si-au dat seama ca nu au cum sa zica ceva rau despre mine si au lansat o campanie de minciuni. Nu am fost si nu sunt ofiter al vreunui serviciu de spionaj. Nu am facut niciodata campanie in favoarea doamnei Boagiu sau al unui alt membru al partidului democrat”.

Ca o fi una, ca o fi alta, oricum, Basescu nu l-ar fi desemnat pe Lucian Croitoru asa, de pamplezir, si asta spune multe, oricat s-ar tavali prin vopsea alba ciorile pedeliste spre a deveni porumbeii pacii. Ei nu stiu sa duca creanga de maslin in cioc, ci doar bata minciunii

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.