Lokica şi-a dat demisia de la FC Braşov

Lokica şi-a dat demisia de la FC Braşov

0 663
Adus la începutul perioadei de pregătire de iarnă la FC Braşov, de către directorul general Constantin Zotta, croatul Vjekoslav Lokica şi-a dat astăzi demisia din funcţia de antrenor principal al echipei FC Braşov.
Fără victorie de la meciul cu Dinamo, FC Braşov a fost de nerecunoscut în ultimele două meciuri acasă, ambele pierdute în faţa unor echipe moldave : 0-2, cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi 0-1, cu FC Botoşani.
Meciul care a pus capac colaborării croatului cu echipa de sub Tâmpa a fost cel din prima zi de Paşti, când FC Braşov a prestat un joc mediocru, fiind învinsă de FC Botoşani.
Croatul n-a mai rezistat, înaintându-şi demisia patronului Ioan Neculaie. ,,Am decis să plec, pentru că nu am realizat ceea ce mi-am propus.
Pentru mine este inexplicabil cum unii jucători de bază la Brşaov nu au avut în ultimele două meciuri prestaţia pe care am aşteptat-o. Cu siguranţă că viitorul antrenor va crea un şoc, care ar putea schimba situaţia.
FC Braşov este într-o poziţie favorabilă în clasament şi poate evita retrogradarea”, a spus Lokica după ultimul meci la care a fost antrenor principal la FC Braşov.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.