Loc blestemat pe Ocolitoarea Brasovului

Loc blestemat pe Ocolitoarea Brasovului

0 55

Brasovenii care cred in influenta locurilor incarcate de energii negative nu mai trebuie sa pizmuiasca alte localitati celebre pentru asemenea zone. De ieri, Brasovul numara si el cel putin un loc cu o astfel de incarcatura malefica. Doua evenimente petrecute pe Ocolitoarea Brasovului la distanta de nici cinci ore i-ar face pe creduli sa vorbeasca chiar de un blestem.
In jurul orei patru dimineata, un Aro incarcat cu cherestea a fost nevoit sa opreasca pentru ca facuse pana. Soferul a coborat din autovehicul pentru schimba roata. In timp ce trebaluia pe langa masina, a fost spulberat de un TIR ce venea din spate. Soferul acestuia a pretins ca a fost orbit de farurile unei masini ce se apropia din sens opus si nu l-a vazut pe tanarul coborat sa faca pana. Ambele vehicule au iesit de pe carosabil si s-au rasturnat pe tarlaua ce margineste drumul. Medicii de pe ambulanta sosita imediat la fata locului s-au chinuit aproape 45 de minute sa-l readuca in simtiri pe soferul de doar 18 ani de pe Aro. Stradania lor a fost, insa, in zadar.
La nici 5 ore de la producerea cumplitului accident, o dubita se apropia din acelasi sens din care venisera si primii doi protagonisti. Ajuns in dreptul caroseriilor contorsionate de pe marginea drumului, soferul dubei a franat brusc, ca sa poata vedea mai bine urmele incidentului. Un alt TIR, care venea tot din spatele dubei, nu a sesizat la timp manevra acesteia si a lovit-o violent din spate. Pompierii de la descarcerare au fost nevoiti sa se intrebuinteze serios pentru a-i extrage dintre fiare pe soferul dubei si pe nevasta acestuia, aflata pe scaunul din dreapta. Desi au suferit multiple rani si contuzii, ambii se afla in afara oricarui pericol.
Imediat dupa producerea celui de-al doilea accident, in zona a sosit si tatal tanarului de 18 ani, implicat in evenimentul din zorii zilei. In timp ce examina masina condusa de catre fiul sau, a aflat si cumplita veste ca baiatul sau decedase.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.