Liviu Lupu lansează un APEL CĂTRE PROPRIETARII DE UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE-PUBLICĂ

Liviu Lupu lansează un APEL CĂTRE PROPRIETARII DE UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE-PUBLICĂ

0 210


Președintele municipal al ProRomânia, omul de afaceri Liviu Lupu a promovat pe pagina sa de facebook un APEL CATRE PROPRIETARII DE UNITATI DE ALIMENTATIE-PUBLICA. Precizare – am preluat modul de scriere cu majuscule, ceea ce în limbaj nonconvențional al internetului înseamnă un fel de strigăt după ajutor,. Iată ce spune Liviu Lupu:
Având in vedere ultima masura luata de Guvernul Romaniei,privind inchiderea unitatilor de alimentatie-publica, fară a veni cu soluții ân ceea ce privețte problemele ce derivă din respectiva masura: salarii, utilitati, credite, etc, invit toți proprietarii de astfel de unități să luăm atitudine!

Avem o mare responsabilitate: angajatii noștri! Dacă guvernului nu îi pasă de ce se intamplă cu acești oameni în momentul în care noi inchidem portile, nouă ne pasă! Guvernul, ca de obicei, lasă pe umerii angajatorilor soarta salariatilor. Câți dintre proprietarii unităților de alimentatie-publica pot plati salariile angajatilor in conditii de inactivitate?Puțini. Aceasta nu inseamnă că celorlați nu le pasă.

În concluzie,solicitam Guvernului Romaniei sa scuteasca respectivele firme la plata impozitelor și taxelor pe toata perioada generată de Coronavirus, să determine băncile să amâne ratele de credit și dobânzile aferente până la ieșirea din criză, să acorde facilitatea ca în momentul ieșirii din criză salariile achitate în această perioadă să fie deductibile din contribuțiile sociale viitoare.

Tuturor celor carora cele de mai sus vi se par solicitari pertinente și celor care aveti și alte soluții vă transmit urmatoarea adresa de comunicare: horeca.brasov2020@gmail.com.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.