Liga a doua : Poli Timișoara – FC Brașov (sâmbătă, ora 11,00)

Liga a doua : Poli Timișoara – FC Brașov (sâmbătă, ora 11,00)

0 58

FC Brașov merge la Timișoara, pentru o partidă din etapa a treia a ligii secunde de fotbal,  cu gândul să obțină prima victorie din această ediție de campionat. Pentru antrenorul Dan Alexa, partida cu Poli este una cu o încărcătură deosebită, după ce a jucat, a antrenat și a fost conducător al clubului de pe malul Begăi.

Dan Alexa: “Chiar dacă nu am început așa cum ne-am dorit acest campionat, pentru mine este important să îmi fac jucătorii să conștientizeze că avem nevoie de o victorie pentru a ne asigura liniștea și procesul nostru de a ne construi echipa așa cum ne dorim!

Fundașul Ivan Fustar :  „Cred că avem o echipă mai bună decât cea de anul trecut, dar este nevoie de puțin timp, deoarece avem foarte mulți jucători noi și avem nevoie să fim ca o familie pentru ca rezultatele pe care ni le dorim să vină. Nu e ușor să schimbi atâția jucători și să joci bine după unul sau două jocuri, avem nevoie de timp, dar cred în această echipă și sper că rezultatele vor veni”

Anul trecut, în sezonul regular, timișorenii s-au impus la Brașov cu 1-0, însă în play-out galben-negrii au câștigat ambele partide, 2-1 în deplasare, la Timișoara și 1-0 pe Tineretului. Partida va avea loc sâmbătă, 20 iulie, la ora 11:00.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.