Leadership Spring School la Brasov

Leadership Spring School la Brasov

0 159

In perioada 30 aprilie – 6 mai, la Poiana Brasov, are loc o scoala de leadership unica in Romania, organizata de LEADERS Romania sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.
Leadership Spring School 2009 isi propune sa furnizeze teorii si exemple concrete care sa contribuie major prin educare si prin puterea exemplului, la transformarea tinerilor cu potential de astazi in liderii autentici ai societatii romanesti de maine.
La aceasta cea de-a treia editie, vor lua parte studenti, absolventi si juniori din companii, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, din domenii cat mai diverse, de la economic si tehnic la social si arta, tineri cu o puternica inclinatie spre dezvoltare personala si profesionala.
Timp de 5 zile, acestia vor fi expusi unui continut divers, atat academic, cat si neconventional furnizat de lideri actuali din mediul de business si cel institutional, din societatea civila precum si din arta si sport.
Evenimentul este organizat sub forma unei tabere, localizata departe de civilizatia urbana, dorindu-se o interactune cat mai mare intre tinerii participanti si invitati.
Participantii vor intalni lideri romani autentici din mediul business si cel al societatii civile, ii vor cunoste pe unii dintre eroii Romaniei (i.e. Raed Arafat), isi vor despasi limitele prin simulari de dezvoltare a unor afaceri si vor avea parte de cele mai bune activitati de teambuilding.
Traininguri – participantii din cadrul Programului Leadership School vor beneficia de traininguri furnizate de traineri specializati in leadership, management, stress management, inteligenta emotionala, inteligenta spiritual si comunicarea viziunii.
Role-Models – pe langa partea teoretica sunt adusi, in fata participantilor, lideri autentici, oameni care in activitatea pe care au au se fac urmati de cei din jur, adevarate exemple care pot avea o inluenta semnificativa asupra acestora.
Simulari de business – pentru ca orice parcurs al carierei este imprevizibil, cu situatii critice multiple, participantii vor fi provocati sa-si puna in valoare calitatile de leadership, project management, stress management si time.
Team Building – este foarte important ca pe parcursul celor 5 zile cei 30 de participanti sa functioneze ca o echipa.

Programul evenimentului arata in felul urmator:
Ziua 1 – 30 Aprilie 2009
Sosirea Participantilor
Get to Know each other
Ziua 2 – 1 Mai
Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei
Marian Stas, Presedinte, Fundatia Codecs pentru Leadership – Training Leadership
Ioana Macarie, Coregraf – Leadership in pasi de dans
Ziua 3 – 2 Mai Leadership inspirational
Vasile Paun, Orator Inspirationa, intell Competitiv – Intelepciune, iubire si putere. Intuitia si intentia in dezvoltarea personala
David Neacsu, Fondator, Himalaya
George Rotaru, Director de zbor, AeroClub Romania (in curs de confirmare)
Gheorghe Popa, Chestor Politie, Inspector General al Politiei Romane
Georgeta Andrunache, Canotor
Marie Rose Mociornita (in curs de confirmare)
Sandra Pralong, CEO, Synergy Communications
Ziua 4 – 3 Mai
Daniel Bichis, Managing Partner, Competent Consulting – Training Inteligenta emotionala
Curs de auto-aparare (in curs de confirmare)
Monica Minoiu, Managing Director, INCHARGE – Multiculturalitatea in Leadership
Ziua 5 – 4 Mai
Alexandru Badulescu, Country Manager, Western Union
Mihai Tudor, Country General Manager, IBM
Ziua 6 – 5 Mai
Simulare de business – Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.