Laptop ucigas

Laptop ucigas

0 164

Alaltaieri, un laptop a ucis la Brasov un om. Este vorba de o tanara de 17 ani care nu reusea sa se desparta de laptop, cu ajutorul acestuia tinand o permanenta legatura cu prietenii.
Ieri, tanara brasoveanca a sfarsit tragic din cauza unei neatentii. Pentru ca nu se despartea niciodata de laptop, fata l-a luat cu ea pana si in cada, insa acest gest i-a fost fatal. Terminandu-i se, probabil, bateria, fata a incercat sa-l bage in priza. A atins pesemne cablul de alimentare al laptopului cu mana uda, tot ca o probabilitate,in zona stecherului si a sfarsit electrocutata. Moartea i-a fost instantanee..

Cand parintii Flaviei s-au intors duminica seara acasa, au dat de un peisaj sinistru. Singurul lor copil zacea fara viata in cada, cu laptopul langa ea.
Si-au dat seama imediat ce s-a intamplat si au chemat ajutoare, dar medicii de pe ambulanta n-au mai avut ce salva, caci inima tinerei Flavia incetase de mult sa bata. Ei au putut doar constata, sec, decesul.

Fata abia terminase clasa a X-a la un colegiu renumit din oras, fiind cunoscuta ca o eleva eminenta, de perspectiva. Durerea parintilor este cu atat mai mare cu cat ea era singurul copil, fiinta in care isi puneau toate sperantele.
Desi nu exista dubii despre felul in care a murit fata, politistii ii investigheaza acum moartea.
Ca o tragicarezultanta putem spune ca tehnica ne ajuta, dar daca ne apropiem iremediabil de ea, mai ales obisnuindu-ne, ea ne ucide. Pacat insa ca victime cad, de multe ori, tocmai cei de si cu perspectiva.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.