La spartul targului

La spartul targului

0 211


?


??Secretarul de stat Emanoil Negut vine odata cu toamna ca sa propuna modificari si imbunatatiri in legislatia privind? reglementarile activitatilor de pe litoral si pedepsirea contravenientilor. Sunt o serie de prevederi ce nu ating turistul decat indirect. Ceeace intereseaza direct este interzicerea scaldatului in apa marii dupa ora 24. Cica dupa miezul noptii nu mai exista servicii salvamar. Si ce daca ? , zic eu. Cand ma duc pe litoral – ca de altfel oriunde in concediu – doresc si ineditul. Ca brasovean, de pilda, ma pot scalda oricand in Spurcata, ca e langa mine, dar nu in undele marine, slalomand printre meduze. Iar daca ma seduce vreo sirena este treaba mea, eu raspund de ceea ce fac la balaceala, iar salvamarul si autoritatile sunt absolvite de orice vina daca ma inec inafara orelor de program.


Celelalte propuneri le gasesc rezonabile, cum ar fi interzicerea intrarii cu animale pe plaja. Se cere instalarea de scrumiere pe plaja, strangerea sezlongurilor pe timp de noapte pentru a se putea face curatenie sau instalarea de panouri cu numerele de telefon utile.


Nu stiu daca masurile preconizate vor atrage mai multi turisti pe litoralul romanesc, insa este totusi un pas inainte spre imbunatatirea turismului pe litoral.


?


?


?


Dan BotaDan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.