La Biserica Neagră – Concertul La cumpăna dintre ani!

La Biserica Neagră – Concertul La cumpăna dintre ani!

0 405
Trecerea în noul an este marcată la Biserica Neagră prin concertul "La cumpăna dintre ani" ce are loc pe 31 decembrie ÅŸi este organizat de Biserica Evanghelică, Parohia BraÅŸov.
 
Pentru cea de-a 14-a ediÅ£ie, organizatorii au pregătit un program divers care va include muzică instrumentală ÅŸi vocală de Verdi, Wagner, Dowlandt, Bach, Bizet, Beethoven, în interpretarea soliÅŸtilor Cristina Radu ÅŸi Sonia Hazarian, a unui cor de tineret, precum ÅŸi a organiÅŸtilor Steffen ÅŸi Eckart Schlandt, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de Biserica Evanghelică, Parohia BraÅŸov.  
 
Încă de la prima ediÅ£ie din 1999 a concertelor "La cumpăna dintre ani" scopul organizatorilor a fost acela de a sprijini financiar lucrările de restaurare a unor orgi din zona BraÅŸovului.
 
Anul acesta, fondurile care vor fi strânse din vânzarea biletelor vor susÅ£ine proiectul restaurării orgii istorice din Hamba judeÅ£ul Sibiu, construită în anul 1837. După restaurare, orga va fi amplasată pe tribuna de sud a Bisericii Negre.  
 
Biletul de intrare la concert costă 10 lei.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.