Kronospan Brasov face impaduriri

Kronospan Brasov face impaduriri

0 84

Daca in martie anul trecut, firma Kronospan ramasese fara acord de mediu din cauza infestarii solului si aerului cu tot felul de substante periculoase, compania brasoveana incearca acum sa-si spele pacatele prin organizarea a tot felul de evenimente „eco”.
Ca in fiecare an, Kronospan continua seria de activitati de ecologizare si plantare puieti, demonstrand comunitatii cat de important este sa traim intr-un mediu curat. Actiunea de ecologizare face parte din proiectul „Mereu verde”, demarat de Kronospan inca din 2008 la Brasov si Sebes. La randul sau, proiectul face parte din politica de protectie a mediului a companiei Kronospan.
Astfel, 120 de voluntari recrutati de reprezentantii companiei Kronospan au plantat 1.000 de puieti de larice, in cadrul proiectului „Mereu verde”.
Actiunea de impadurire s-a desfasurat la 34 de kilometri de Brasov, in pasunea Zanoaga, langa pasul Bratocea.
In mai putin de trei ore, cei peste o suta de voluntari, de la Facultatea de Industrie a Lemnului, AIESEC si Liceul „Mircea Cristea”, au plantat 1.000 de puieti, sub atenta indrumare a celor de la Regia Padurilor Kronstadt.
Proiectul „Mereu verde”, initiat de Kronospan, in colaborare cu Primaria Brasov si Regia Padurilor Kronstadt, are ca scop tragerea unui semnal de alarma privind importanta protejarii padurilor.
Aceasta actiune, care a luat startul in primavara acestui an, are ca obiectiv principal impadurirea unei suprafete totale de 30 de hectare, proiect care se va finaliza in urmatorii doi ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.