KORRUPTION, GROSSE KORRUPTION!

KORRUPTION, GROSSE KORRUPTION!

0 93

Asta este un nimc pe lângă câtă pierdere ne-a adus, în toate planurile vieții politice, economice, și sociale de câd s-a reușit de către cei interesați să fie pus Președinte în România, păcălind atât de mulți concetățeni.

Veți zice că Ponta nu era mai bun. Păi aici este problema: serviciile, împreună cu „mașinăriile de partid” atât timp cât vor controla accesibilitatatea pe scena politică, modul de stabilire a candidaților, și șansele candidaților, nu vom putea niciodată nici măcar să avem în cursa lectorală candidați dintre adevărații oameni potriviți, cu stofă de oameni politici și de stat, pe care-i avem, dar peste care s-a așternut deliberat un strat gros de zăpadă și vechi de peste 30 de ani.

Acești oameni, sunt singurii care ne pot scoate din această adevărată agonie națională, în care încrederea în actuala clasă politică și speranța renașterii naționale s-a pierdut de tot, și nici că mai poate fi posibilă cât atorii actualei clase politice sunt tolerați la putere, crezându-se că merge și așa. Oamenii potriviți nu sunt agreeați în rândul clasei politice, ba mai mult, dacă o parte dintre aceștia au îndrăznit să intre printre ei, repede au fost reperați și înlăturați, ca să nu fie nimeni care să le încurce socotelile, și să poată lua atitudine ca din partea lor.

Alții au înțeles că nu trebuie să intre în „cocină”, tocmai că au avut capacitatea să prevadă afronturile la care vor fi nevoiți să le suporte, și fără a putea obține rezultatele dorite.
S-a încercat și varianta „calului troian”, dar în zadar… politicienii zilelor noastre, sunt blindați, au alături presa, și astfel nu li se poate înfățișea o cât de mică opziție și concurență. De altfel, de aceia politicienii nici măcar nu mai fac opoziție.
Totuși, pentru ca lucrurile să poată fi aduse pe CALEA DREAPTĂ, ne-a mai rămas o soluție, și asta ca SOLUȚIE NAȚIONALĂ: OAMENII POTRIVIȚI, SĂ SE ASOCIEZE POLITIC ȘI SĂ CONSTRUIASCĂ ARCA, precum Noe, căci suntem într-o situație și mai gravă, suntem în plin potop, este în joc soarta României, ca Țară a Românilor, și a noastră ca neam, pentru a putea trăi în vatra strămoșească și a putea vorbi aceiași limbă, limba română, pentru a putea trăi românește.

IANCU GHEORGHE

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.