Kaka la Real Madrid ?

Kaka la Real Madrid ?

0 72

?


Dupa ce spaniolii au cam ramas cu buza umflata, ratand transferul lui Chivu, acum il vor pe Kaka. Cotidianul spaniol AS scrie ca gruparea Real Madrid este dispusa sa-l transfere de la AC Milan pe brazilianul Kaka.


Pentru a il incanta pe brazilian madrilenii in ofera lui Kaka un salariu anual de noua milioane de euro net. Daca se va si semna contractul, atunci Kaka va fi cel mai bine platit fotbalist din lume,


Aceasta megaoferta are o explicatie economica: Real Madrid ii va aplica lui Kaka acelasi varf salarial si salariu brut pe care l-au avut galacticii. Adica, 12 milioane de euro brut pe an”, noteaza AS.


AS scrie ca brazilianul Kaka va lua 9 milioane de euro net, fata de 6,2 cat ia Raul, ultimul „bastion” al echipei galactice formata din Figo, Zidane, Beckham si Ronaldo. „In timp ce acelor galactici (exceptie Beckham) fiscul le aplica o retinere de 45 la suta, lui Kaka i se va retine doar 25 la suta, acest nou procentaj fiind aplicat acelor jucatori straini care au ajuns in Spania din 2003 si nu au locuit in aceasta tara in ultimii zece ani”. Tot AS scrie ca in Italia impozitele sunt mai mari si ca AC Milan ii va putea oferi lui Kaka doar sase milioane de euro net, cu trei mai putin pe an ca Realul si cu 15 mai putin pentru cinci sezoane.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.