Jose Mourinho: De Cristiano nu se atinge nimeni

Jose Mourinho: De Cristiano nu se atinge nimeni

0 76

Jose Mourinho antrenorul portughez al formatiei Real Madrid, a tinut sa il ridice putin in slavi pe compatriotul sau Cristiano Ronaldov.
Antrenorul lui Real Madrid a asigurat in cadrul unei conferinte de presa ca jucatorul „munceste ca nimeni altcinevala” si reprezinta „principii fundamentale, asa cum ar fi ambitia, disciplina si solidaritatea”. Mou a subliniat ca „nu se atinge nimeni de Cristiano. Iata lectia lui Mourinho despre cum trebuie sa fie fotbalistii.
„Jucatorii care devin de neatins o fac pe propriile forte. De Cristiano nu se atinge nimeni, pentru ca munceste ca nimeni altcineva. Daca inca nu inscrie, veti vedea ca o va face curand. In aceste momente de constructie exista principii fundamentale, iar el le intrupeaza pe toate”, a spus Mourinho.

Mourinho a detaliat principiile fundamentale: „Primul este ambitia, al doilea disciplina, iar al treilea solidaritatea iar Cristiano le reprezinta pe toate. Norocul meu este ca la echipa exista si alti jucatori asemenea. Daca nu ar fi fost asa, acum eram mort”, a afirmat Mourinho.
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.