Jenanta prestatie marca Monica Ridzi in Parlament

Jenanta prestatie marca Monica Ridzi in Parlament

0 151

Daca atata o duce capul!
Caci iata, dupa un schimb de replici acide cu colegii din Parlament, Monica Ridzi a primit si un val de huiduieli.
Aceasta dupa ce Monica Iacob Ridzi a incercat sa-si convinga colegii sa nu mai ceara urmarirea penala pe numele sau. Dupa care un schimb de replici desprins parca din mahala s-a purtat pe aceasta tema chiar de la tribuna Parlamentului.
„Va cer dumneavoastra, stimati colegi, de a pune punct derapajului”, a pretins Monica Ridzi.
In replica la doleanþa sa, Eugen Nicolaescu a spus: „Acum, cand am auzit-o pe doamna Ridzi, m-am ingrozit, chiar m-am speriat ca un asemena om poate avea atata trufie, lipsa de respect. As fi vrut sa spun nesimtire, dar e o doamna totusi.”
Acest schimb de replici a fost generat de discursul sustinut de Monica Iacob Ridzi in plenul Camerei Deputatilor.
Fostul ministru le-a cerut colegilor deputati sa nu fie de acord cu inceperea urmaririi penale pe numele sau pentru un nou cap de acuzare. Cuvantarea Monicai Iacob Ridzi s-a incheiat cu huiduieli din partea deputatilor prezenti in sala, mai putin pedelistii.
Dupa cum se stie, deputatii au votat deja in iulie pentru ridicarea imunitatii fostului ministru al Tineretului si Sportului si inceperea urmaririi penale pe numele sau. Maine, ei urmeaza sa ceara urmarirea penala pentru un nou cap de acuzare, acela de delapidare.
Drept urmare, Monica Iacob Ridzi, dupa aceasta patanie, a dat sfoara-n tara in cautare de iepuri mancaciosi care sa o scape de uriasul morcov care i-a crescut in fund.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.