Iulian Iancu: Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului...

Iulian Iancu: Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului român decât redevenţele, nici un dolar în plus

2 209

Dezbaterea legată de Legea OFFSHORE ascunde interese de ordinul miliardelor de euro.  Dacă mulți au crezut că sesiunea parlamentară extraordinară, de la începutul lunii iulie a.c., va rezolva problema s-au înșelat. Jocul președintelui Iohannes, de respingere a legilor la publicare prin refuzul de a semna decretul de promulgare, a funcționat și de această dată. A întors legea la Parlament. Cine a câștigat din manevra sasului președinte aflat temporar la Cotroceni? Evident marile companii care au concesiunile de la Marea Neagră, ExxonMobil şi OMV Petrom, care și-au trimis emisarii la decidenții politici pentru a forța lucrurile.
Dragnea ne-a tot demonstrat, cu „socoteli la tablă” pe la televiziuni, că lucrurile se vor rezolva în folosul românilor. Nu s-au rezolvat încă și din câte s-au declarat vor mai trece minim două săptămâni până la reluarea dezbaterilor .
Ei bine incepem săptamâna cu lucrurile rămase in ceață după ce ALDE și UDMR nu au mai vrut să sprijine votul în Camera deputaților. Au fost modificari semnificative avansate de catre PSD, adevărat toate în favoarea României, o miză care valorează 13 miliarde de euro. Ce este în spatele acestor manevre este devoalat de  deputatul PSD Iulian Iancu, adevaratul specialist în domeniu.
Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului român decât redevenţele, care sunt îngheţate pentru 30 de ani, iar orice propunere a noastră de a lua un dolar în plus faţă de redevenţă a  fost refuzată de către operatori, a declarat, în plen, Iancu Iulian, preşedintele Comsiei de Industrii din Camera Deputaţilor.  Domnia sa a propus ca dezbaterile Legii offshore să fie televizate şi susţine că miza acestor discuţii conflictuale  din Parlament este de 13,5 miliarde de euro. Urmăriți acest video (doar 4 minute):

https://www.stiri-extreme.ro

COMENTARII

  1. Mereu apar tradatori. Deputatul Iulian Iancu nu este doar un specialist ci și un mare patriot. Trebuie inceputa curatirea conducerii tarii de tradatori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.