Istorie – asa cum a fost! Proiectul Israelului European si „Republica sovietica...

Istorie – asa cum a fost! Proiectul Israelului European si „Republica sovietica socialista evreiasca” de la Botosani…

21 2296

COMENTARII

  1. Din 2016 , data la care a fost punblicat articolul nu a aparut nimic nou in aceasta matetie? Este interesant cum va place sa reluati teme vechi… nu faceti altceva decât sa intoarceti cu lingura intr-,o oala…scoateti la suprafata ceva…care se va aseza la loc!

  2. Spam sau span, adică distanță de o palmă sau deschidere? Cu Biblia un om, Iacov, este preschimbat în stat, Israel, și apoi o întreagă tevatura biblic-istorica a împinzit literatura. 1948, Statul Israel, stat liliput tare războinic, stil la modă. Nimic nou de la început pină la sfârșit!

  3. l-a pedepsit d-zeu dea lungul istoriei ,nu lea ajuns cate au patimit asa e aceasta natie si vor mai patii multe necazuri de avari ce sunt si ei lau omatat si pe Isus !

    • Vai de curul vostru lașilor care așteptați să vină d,zeul vostru inexistent să vă salveze! Acționați naibii dacă vreți să schimbați ceva, nu vă scărpinați la coaie în așteptarea salvării!! Uf!!! Idioților vaccinați!!

  4. Cum se face că asemenea idei năstrușnice le vin americanilor, în speță președintelui Woodrow Wilson, taman în curtea altora, la ei niciodată? Probabil că modelul era Regiunea Autonomă Evreiască Birobidjan din Extremul Orient al Rusiei ceea ce demonstrează că gândirea occidentală și cea răsăriteană de sorginte comunistă se întrepătrund când intereselor lor o cer.

  5. Unde sunt instituțiile de forță ale atatulului ,va greve pentru bani fac cam des dar patriotism zero

  6. Problema este rezolvată după 1990. Toată România este condusa de evrei. Nu este necesar să creeze un nou Israel. Românii sunt prin Italia,Spania,Anglia, sau unde au văzut cu ochii.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.