ISJ Brasov scoate la concurs 19 posturi de inspectori

ISJ Brasov scoate la concurs 19 posturi de inspectori

0 229

Inspectoratul Scolar Judetean Brasov scoate la concurs 19 posturi de inspectori de specialitate. Este vorba de acele posturi ramase vacante in urma incheierii mandatului de patru ani. Cei care ar putea ocupa aceste posturi trebuie sa profesori titulari, cu gradul didactic II. Fisele de inscriere pentru fiecare specialitate, metodologia de concurs, tematica si bibliografia pot fi gasite accesand pagina de Internet a ISJ, www.isj.rdsbv.ro.


?


Incep inscrierile la concurs


Cei interesati sa participe la concursul pentru un post de inspector trebuie sa isi depuna dosarul de candidatura in perioada 29 ianuarie-2 februarie. Concursul va avea loc in perioada 19 februarie-2 martie, in functie de un calendar stabilit la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean. Inspectoratul a scos la concurs cate doua posturi pentru inspectori scolari de specialitate in invatamintul primar si in cel preprimar. Tot doua posturi sunt si pentru managementul resurselor umane. Pentru discipline ca artele, chimia, educatia fizica si sportul, fizica, matematica si limba si literatura romana exista cate un singur post.


Indiferent de post si de specialitate, acest concurs consta in sustinerea unei lectii la nivel liceal, deoarece posturile scoase la concurs se refera atat la invatamintul gimnazial, cat si la cel liceal.


?


Dosarul pentru inscriere

Dosarul de inscriere al fiecarui candidat va trebui sa cuprinda cererea de inscriere pe un formular tip, un curriculum vitae redactat dupa modelul de CV european si sustinut cu documente doveditoare anexate, copii legalizate dupa certificatul de nastere, de casatorie, actul de titularizare in unitatea de invatamint, adeverintele/diplomele de acordare a gradelor didactice si dupa documentul de munca. In cazul persoanelor care si-au schimbat numele, este nevoie si de copii dupa hotararile judecatoresti care atesta acest lucru si motivele pentru care candidatul si-a schimbat numele. Fiecare copie va trebui certificata „conform cu originalul“, de catre conducerea unitatii de invatamint de la care provine candidatul. Dosarul trebuie sa mai contina copii legalizate ale actelor de studii, adeverinta de vechime la catedra, in specialitate, adeverinta cu calificativele din ultimii trei ani, adeverinta medicala si cazier judiciar. Candidatii trebuie sa declare pe propria raspundere ca nu au facut activitati de politie politica. Candidatul va numerota fiecare fila din dosar si va consemna in opisul dosarului numarul total de file depuse. Dosarul va fi in dublu exemplar, unul pentru comisia de inscriere de la inspectorat, celalalt pentru candidat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.