Isărescu, plecare misterioasă și pe șest din țară în plin scandal...

Isărescu, plecare misterioasă și pe șest din țară în plin scandal – destinație șocantă!

0 279

Presa ignoră deocamdată această vizită care apare în plin sandal legat de legea propusă de PSD privind repatrierea aurului românesc.

 Acum puțin timp, Dan Tomozei Dimian, cunoscutul jurnalist de la Radio China Internațional, a transmis o știre interesantă: guvernatorul Mugur Isărescu în vizită privată în China.

”Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, se află începând de joi la Beijing, în cadrul unei vizite private”, scrie jurnalistul din Beijing.

Și atenție la un detaliu esențial: ”Potrivit unor surse diplomatice-economice româno-chineze, Mugur Isărescu are programul stabilit în strânsă coordonare cu Ambasada României în China, agenda întâlnirilor private incluzând o serie de întâlniri cu mediul politic, de afaceri și diplomatic activ în capitala Chinei”.

”Potrivit surselor citate, guvernatorul Isărescu este secondat în aceasta vizită privată de Ambasadorul României în China, ES Vasilică Constantinescu”, completează jurnalistul.

Interesant este că presa ignoră deocamdată această vizită care apare în plin sandal cu legea propusă de PSD privind repatrierea aurului românesc.

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.