Ion Țiriac candidează la președintție… fără contracandidat!

Ion Țiriac candidează la președintție… fără contracandidat!

0 78

George Cosac a dezvăluit că nu va candida împotriva lui Ion Țiriac la funcția de președinte al FR Tenis: ”Dacă domnul Ţiriac îşi menţine intenţia, cu siguranţă eu nu voi mai candida. Intenţia ca dânsul să candideze se refera  la posibilitatea să devină …preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

D-voastra ce-ati crezut ; ca va fi un nou Donald Trump? Acum 10 ani cand au vrut sa-l convinga niste oameni de bine,Tiriac a refuzat elegantpoate in America să am succes!!

În primul rând la FRT ar fi o extrem de importantă lovitură de imagine. Cred că orice federaţie sau orice for sportiv îşi doreşte să aibe în frunte sau ca preşedinte unul dintre cei mai mari manageri sportivi ai acestei planete. Nivelul sponsorizărilor va creşte şi acţiunile federaţiei vor fi la un cu totul alt nivel”, a spus Cosac.

George Cosac a avut o întâlnire în acest sens cu Ion Țiriac, iar la discuții a fost prezent și ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei.
Cei trei au purtat discuții despre situația tenisului românesc, iar marele campion și business de succes, care este văzut ca salvatorul acestui sport, a părut că este interesat să preia funcția de președinte. 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.