Iohannis este virusul care macină vitalitatea poporului român!

Iohannis este virusul care macină vitalitatea poporului român!

1 47

Președintele Iohannis tratează românii cu o rarisimă sfidare, o permanentă bătaie de joc! Și o face din Decembrie 2004. Este motivul pentru care a fost reales și preferat de străini (inclusiv românii din fara României). Pentru că Iohannis este virusul care macină vitalitatea poporului român.
Iohannis macină educația,  sănătatea, economia, băncile românești, resursele naturale, agricultura, armata, parlamentul, guvernul și tot ce mai poate fi stors în interesul celor care îl țin în funcție: SUA și UE.

„Toate acestea, repet, toate acestea au o singură cauză și această cauză este războiul lui Putin împotriva Ucrainei.” „Vinovat este Putin – care a declanșat acest război împotriva Ucrainei.” „Inflația mai mare a apărut din prețurile energetice mărite, din prețul general crescut, toate venind din cauza războiului lui Putin împotriva Ucrainei. Deci dacă românii caută pe cineva vinovat, este ușor de identificat; se numește Putin și Federația Rusă.”, afirmă Iohannis, sfidând bruma de inteligență a românilor care îl tolerează, neluându-l la fugă!

Își bate joc … pentru că suntem puțini cei care îi spunem că este un nenorocit, care a nenorocit o țară! Își bate joc pentru că PSD – acel partid al maselor – a trecut cu Ciolacu în tabăra bătăii de joc și vânzării de țară. Își bate joc pentru că PNL este un mort ținut în fereastră, îmbrăcat în uniformă de general de armată.

Iohannis își bate joc … pentru că, din păcate, este un Zelenskyi de București, care nu face decât să recite mesaje primite de la șefii lui: Ursula von der Leyen, Josep Borrell sau Biden!

Dacă vreți o confirmare, iată ce spunea generatorul tragediei din Ucraina, Joe Biden, la data de 11 Martie 2022: inflația vertiginoasă este în mare parte vina președintelui rus Vladimir Putin. A spus-o în Martie, când inflația deja scăpase de sub control și nu avea cum să aibă legătură cu războiul din Ucraina. Au repetat această aberație și liderii UE și ai țărilor aliate războinicelor SUA.

În bătaie de joc, preluând mesaje lipsite de sens, Iohannis ne spune că nu cei care iau decizii la București, adică guvernul lui de impostori și vânduți, sunt vinovați, ci … Putin! Românii nu o duc prost, nu sărăcesc, nu sunt tot mai slab educați și hrăniți, din cauza deciziilor guvernului, ci din cauza lui … Putin!

Câtă băiate de joc, câtă nerușinare, poate să cuprindă acest președinte care datorează bugetului de stat 320.000 de euro, din chiriile încasate ilegal pentru imobilele furate din avutul proprietății de stat, pentru care vinovat este tot … Putin?

Dan Tomozei
Sursa: dantomozei.ro

COMENTARII

 1. Perspectiva reala ca UDMR sa nu faca pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare ar fi o catastrofa politica pentru liderii comunitatii maghiare, dar si pentru Budapesta. Dar si a PSD-ului
  Ca sa preintimpine acest esec, Viktor Orban si liderii UDMR au inceput,nu doar la Budapesta,
  o campanie de demonizare a Romaniei. Scopul principal e sa creeze emotie si mobilizare
  in rindul comunitatii maghiare inainte de alegeri. Cireasa pe torta fost vizita de lucru
  a prospetei Doamne Presedinta a Ungariei,
  Dumneaei este o simpla catzelusa in zgarda lui Orban Viktor , pusa sa dea declaratii si mai dure decit ale secunzilor sai. Decriptarea comportamentului maghiarilor, este limpede…De ce nu se trezeste
  PSD si falcosul ala de Ciolacu , care tremura de frica fara UDMRin siajul lor

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.