Investitii la Tarlungeni

Investitii la Tarlungeni

0 114

Niste investitori americani, printre care si cel mai bogat sportiv al lumii, Tiger Woods, cel mai bun profesionist al jocului de golf, este pe cale sa aduca bunastarea pe meleagurile brasovene prin achizitionarea a 1.600 de hectare de pamant in zona. Se discuta aceasta posibilitate de vreo doi ani, iar acum urmeaza ca un grup de investitori americani sa soseasca azi la Tarlungeni pentru a discuta ultimele detalii si a semna cu conducerea Primariei un contract care, odata finalizat, „nu numai ca va aduce prosperitate la Tarlungeni, dar va scoate si judetul din criza economica”, spune primarul localitatii, Iosif Kiss
Kiss mai spune ca este vorba de un contract de dare in folosinta a unei suprafete de 1.600 de hectare de teren pe care investitorii sa construiasca o Statiune turistica ecologica. Primarul a declarat ca da o marja de certitudine de 80 la suta in ceea ce priveºte semnarea contractului astazi:
„Investitorii sunt deja in tara, au venit la Bucuresti, miercuri vor fi aici. Spun 80 la suta, pentru ca, dupa ce finalizam aici ce avem de finalizat, americanii mai trebuie sa merarga si la Geneva si dupa aceeaa se poate discuta de finalitate. Adica pot demara studiile tehnice, de fezabilitate, si altele, iar intr-un an sa inceapa lucrarile si sa se si cunoasca ceva.”
Cel mai bogat sportiv al lumii, Tiger Woods, ar fi si el interesat de viitoare statiune turistica ecologica si ca ar intentiona sa dezvolte in viitoarea statiune niste terenuri de golf.
Primarul Kiss a spus ca va da mai multe detalii dupa intalnirea care va avea loc astazi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.